Sexual revolution

Във връзка с традиционния спонтанен гей-парад в нашата тъй мила свободна и демократична страна, който премина под мотото “София прайд”, както и по молба на хиляди мои (по)читатели в писма до електронната ми поща, публикувам отново едно мое интимно откровение.

Ще се радвам ако и други мислят като мен и споделят своя опит тук на тази страница. Следва изложението, което много ви моля да не  бъркате с излагация:

LIBERTE, EGALITE, FRATERNITE!

То се разбра вече, че няма никаква СвобОда, равенство и братство, освен на хартия… Може само французойките да са постигнали туй-онуй, ама не и у нас – низшите създания, дето европейците ни гледат със съжаление и презрение. Лозунгът вече трябва да се чете: „Слободия, подравняване, неразбирателство”.

Още от най-ранната ми детска възраст, всички ужким бяхме равни, ама някои се оказаха по-равни. Та чак до днешни времена. Единственото, което е на път да се случи е изравняването на приходите и разходите на 90% от народа ни, в общонационален мащаб. Като се започне от социалното осигуряване, та се стигне до пенсионното правораздаване. Може да ви се струва малко, но ни е дадено от сърце.

Под Неговото мъдро ръководство, в името на народа, всичко ще бъде направено как положено! Дори и с панделки, и лентички ще ни окичи! А ние в знак на благодарност песни ще  му пеем.

Кака Мара – чистачката на входа на жилищната ни кооперация ще получава реципрочно на това, което аз съм внасял в пенсионния фонд през целия си трудов стаж в леката ни промишленост. И тя е гълтала прах, и тя е рискувала живота си – не дай Боже в случай, че не е  застрахована и се подхлъзне по измитите стълбища, и тя е дишала отровния въздух като всички нас. Справедливо, нали?

Само че и аз искам да съм по-равен! Тази сутрин, споделих пред моята любима съпруга една отдавна таена в детската ми душа мечта. Искам да съм гей! Да, добре чухте! Съпругата ми щеше да получи удар, но след като й разясних как стоят нещата, се поуспокои… Да мога и аз да ползвам някакви привилегии и права! Да стана я депутат, я министър, я известен чалгаджия. В краен случай може и да приема да съм ром от цигански произход. А, като остана без работа, да получавам помощи от държавната хазна, да не плащам за ток, вода и отопление и да си живея като бей! Само това искам – нищо друго!

Сега почвам да търся запознанство чрез вестниците, или в някой гей клуб с ръководни представители на тази каста. Ще разчитам на помощ и от ваша страна, верни мои другари… Ще си извадя и ново свидетелство за адресна регистрация във Филиповци. Който не вярва, да дойде да провери!

Ще се наложи да променя малко външния си вид и походка, но това са дреболии. Все някак си ще се справя – имам си един кумир, наречен Азис!

До скоро, мили приятели!

П.П. И не забравяйте да ми пишете. С трепет ще очаквам всяко едно ваше дискретно предложение. Но, първо – работата, после – удоволствията…

The army of lovers is comming…

Поздравявам всички сексуално освободени с песента “Army of Lovers“:

П.П. Пропуснах да сложа една червена точка 18 + за родителски контрол, за което  много се извинявам.

All rights reserved

Advertisements

About Hombre

Nothing especially to excite your soul and heart...
This entry was posted in Автопортрет, Светлото бъдеще and tagged , . Bookmark the permalink.

20 Responses to Sexual revolution

 1. генек says:

  При увеличаването на педалите и лесбийките, ние – ветераните от сексуалната революция, сме винаги готови за бойни и любовни действия. При това да се има предвид, че склерозата ни помага.
  Един дядо се оженил за млада мома. Казал й – “Ще спим в различни стаи, щото аз ставам нощем, та…” Вечерта тя тъкмо се опнала на кревата и се почукало.
  “Идвам да изпълня съпружеския си дълг…”
  Свършил дядото, излязъл. След малко пак се почукало. “Идвам да изпълня съпружеския си дълг…”
  Бре, че дядо!
  Така дор десет пъти…
  “Абе, дядо, какво правиш ти? Младите на втория път се задъхват, пък на теб не ти пука…”
  Той се плеснал по челото.
  “Малей, тая склероза…Забравил съм, че идвах…”

 2. aman11be says:

  Омбре, да не си в отпуск, че пускаш “гледани предавания”? 🙂 Светиня Му вече е ….. и Той не знае къде. Което не променя коренно положението на тези 90% от населението, т.е. нашето.
  А що се отнася до музикалната част, “Army of Lovers” е името на групата, а името на песента си го използвал като заглавие на “откровението” си.

  • Homoerect says:

   Реших и аз да полежа на стари лаври… а темата продължава да е все така актуална. Благодаря за корекцията, Аман. Друг път ще се допитвам предварително до теб, за да не се излагам повече. 🙂

 3. Homo faber says:

  Няма нищо ново и учудващо, Еректусе, както мнозина и ти си прозрел че след революционните промени на обществото, както мнозина публично изповядащи заблуждението си, сега ти вървиш в прави…левия път …;)!
  П.П. Бе и миналата година писа че си поел, доколкото си спомням….ама повторението е майка на знанието….:)!

  • Homo faber says:

   А относно предложения….ми отвори у ваше село кафе-шантан, ама така малко по особен….розов!

   • Homoerect says:

    Фабер, идеята ти е прекрасна, но вече някой ме е изпреварил… Не върви две розови кафенета в едно село. 🙂

    • Homo faber says:

     Върви, обмяна на опит чрез вечеринки ще спретнете…..:)!

     • Homoerect says:

      Съгласен, Фабер! Но при условие, че се навиеш да станеш хоноруван преподавател…

 4. Homoerect says:

  “Левичарството” – детска болест на комунизма /Ленин/. Фабер, това ли имаше предвид? 🙂

 5. Homo faber says:

  Личи си отличникът по политическата икономия…..леви, леви, леви… :)!

   • Homo faber says:

    Не си падам по твойте дисциплина, Еректусе, пък ти си и по учен, личи си от кадрото що си публикувал… и томове от събраните ти съчинения по дисциплината ти… 🙂 и лева ръка държи перото…

    • Homoerect says:

     Фабер, днес пътувах с метрото, което ми се случва 2-3 пъти в годината… И какво констатирах? Във вагона имаше около 20 пасажери мъже и жени, от които 3/4 бяха с джинси, в т.ч. и аз. Както се унифицираме по отношение на облеклото, така ще се унифицираме в скоро време и по отношение на сексуалната ориентация… 🙂

     • Homo faber says:

      Още Хераклит от Ефес, преди време е казал, Еректусе… “Всичко тече, всичко се изменя”!

     • Homoerect says:

      Τα πάντα ρει και ουδέν μένει… Значи си съгласен, че един ден и ти може да смениш дясното с ляво…?

   • aman11be says:

    Да, да!!! Спал си. 🙂

 6. Homoerect says:

  Амане, ти някога да си чул за спящ враг? Ето защо, едното ми око винаги е отворено. 🙂

 7. Pingback: Стоп на пошлостта и разврата! | Tepavica online

 8. Pingback: Честит 2 Февруари! | Tepavica online

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s