Музикален петък – LXII

 Мислех днес да мина постно, само със заглавието и gif файл, но като погледнах календара, оказа се, че то било Св. Парастас!‎ Как да не си уважа този голям пенсионерски празник? Имало си хас! Какво съвпадение – днес се открива Зимната Олимпиада в Сочи!

Като начало, ръководен от най-чисти помисли, предлагам ви един виц, с който да ви повдигна настроението и същевременно да заостря вниманието на всички от двата пола, които сядат зад волана без да са употребили алкохол, но вършат други глупости.

Отляво ме задмина едно чисто ново БМВ с над 130 км/ч. Караше го жена, лицето й съвсем близко до огледалото и си слагаше сенки… За момент се разсеях и когато отново й обърнах внимание, тя беше вече наполовина в моето платно, все още занимавайки се с грима си. Въпреки, че съм мъжко момче се стреснах толкова, че си изпуснах електрическата самобръсначка и тя ми изби сандвича от другата ръка… Като се опитах да върна колата на платното с коляно, ми падна Джи-Ес-Ем-а от ухото директно в горещото кафе между краката ми. Кафето се разля, изгори най-ценните ми части, прекъсна важен разговор и ми скапа Джи-Ес-Ем-а. Фаса в устата успях да задържа с последни усилия… О, как мразя жени зад волана!!!

Ако сте се превъзбудили от вица, ще ви пусна една по-нежна песен за балансиране на настроението. Между нас казано, не си падам много по хеви метъла. Та, поради тази причина, чуйте песента на Соломон Бърк “Не се отказвай от мен!”:

All rights reserved

Advertisements

About Hombre

Nothing especially to excite your soul and heart...
Gallery | This entry was posted in Анекдоти и вицове, Музика and tagged , . Bookmark the permalink.

81 Responses to Музикален петък – LXII

 1. Homo faber says:

  Да, драги ми друже Еректусе, днеска е Св. Парастас по твоему, за други Св. Паралей…:)
  Бегай, щото рано сабахлем видех 50 броя другари твои пенсионере, наредили се пред една поща, откъдето минавам. Взимай бързо пенсията, налей бензин, и с мръсна газ пришпори автомобила “Запорожец” и на олимпиада в Сочи… до 18,00 ч. да си там. С 130-180 км., като караш, ще стигнеш за откриването …:)

  • Homoerect says:

   Фабер, завист ли долавям в думите ти или откровен опит да ми се подиграеш? Ти да не си мислиш, че цял живот ще си на заплата? Скоро и тебе мама ще те ожени и да те питам как ще свързваш двата края като пенсионер. Не си губи времето и почвай да трупкаш бели пари за черни дни!
   За твое сведение, колата ми е марка „Zaporché” и развива 300 км./час и мога да стигна в Сочи и по-рано, ако искам. Но ако се водя по акъля на всеки, досега да съм си метнал примката на шията. Предпочитам да си остана в Люлинград и да се любувам през балкона на кучешка любов.

 2. Homo faber says:

  Еректусе, друже никой не ти се подиграва, ние те обичаме и нали ти казах.. “Където Еректус … ” 🙂
  Разбирам те, нали сега е свобода, демокрация и за теб кучешката любов е нещо като спорт, олимпиада, вдъхновение и т.н. !!!
  П.П…. Благодаря за твоята загриженост /не ти казвам, не давай съвети/, мисля, че ти казах… пари, като вестници…

  • Homoerect says:

   Искам първото изречение всяка сутрин да ми го повтаряш!
   И си оправи gif-a!

   • Homo faber says:

    Дотам ли стигна, ….всъщност има в дома ти близки хора, които да ти казват това-онова?

    • Homoerect says:

     Дотам, Фабер… Нали ми се кълнеше във вярност?!

     • Homo faber says:

      Как да стане, Еректусе, като си мислиш, че “…завист ли долавям в думите ти или откровен опит да ми се подиграеш …” ?!

     • Homoerect says:

      Именно, Фабер…! Разсей всякакви мои съмнения и постъпи така, сякаш си играем на оная игра от детството с картончетата „Шегите на Амур”! Нека ни помислят за фенове на един известен столичен гей-клуб!

 3. Homo faber says:

  Е ми, то натам отива, Еректусе – с какъвто се събереш…

  • Homoerect says:

   Радвам се за теб и за нас, Фабер! Имаш забележителен напредък не само в идеологическата подготовка, но и в повишаване на сексуалната ти култура! 🙂

 4. Kurt says:

  Любимият ти автор на wordpress пише, че бойкотира игрите в Сочи. По открадната идея от Генек я питах в коя дисциплина е спечелила квота за игрите 🙂
  Честит Свети Парастас:

  • Homoerect says:

   Курт, не разбрах кой от всичките мои любими автори във WP визираш?
   П.П. Вместо да ми пускаш песнички за мъни, предпочитам да ми дрънкат в джобчето, не само семки и бонбонки. Благодаря все пак… 🙂

   • Kurt says:

    Как бе, Магдаленчето Генова.

    Аз не съм по раздаването на пари, аз съм по раздаването на акъл 🙂

    • Homoerect says:

     Оглупяваме бавно, неусетно дори… Хеле пък я! Кажи, че говориш за нервозната акулка! Влизах вече в блога й, но не видох да си се разписал.
     Като раздаваш акъл, глей да оставиш малко и за себе си! 🙂
     ГледАл съм накриво. Отлична статия, слагам й 10 лайка!

     • Homoerect says:

      Ето какво й написах:
      “Уважаема Мисис Шарк,
      Проверихте ли за наличието във Вашия случай на някои от често срещаните при пациенти:
      Симптоми и признаци при нервност
      При констатиране дори само на 3 от тях, незабавно потърсете спешна медицинска помощ!”

 5. генек says:

  Даааа…
  Друг виц – жената на пътя е като звезда. Ти я виждаш, тя не те вижда…

  • Homoerect says:

   От придобития ми стаж като шофьор повече от 40 години, знам че ако една жена се изпречи на пътя пред колата ти, задължително ще се върне обратно. Само неопитните шофьори ще предприемат действие да я заобиколят отляво… 🙂

   • Homoerect says:


    Ако не псувате докато шофирате, значи определено не следите пътната обстановка! 🙂

   • aman be says:

    По тази причина баща ми има един лаф: Пред свиня и зад жена не минавай! 🙂

    • Homoerect says:

     Амане, умен баща имаш, да ти е жив и здрав! Само не разбрах защо да не минавам зад жена? 🙂

     • aman be says:

      Защото “…знам че ако една жена се изпречи на пътя пред колата ти, задължително ще се върне обратно….”.

     • Homoerect says:

      Така си и помислих, но исках да бъда сигурен. 🙂

 6. Homoerect says:

  Акулата ме е изтрила, а Курт е пожалила… Ако беше жива Анна Политковская, едва ли щеше да бъде поласкана от споменаването й в блога на нервната акула…

  • Светла Павлова says:

   Хм, не само продължаваш да поставяш диагнози и да препоръчваш лечение, ами вече и пророк го раздаваш?! Омбре, сопри се малко 🙂 .

   • Homoerect says:

    Светле, готова си да хапеш, без да си разбрала смисъла на изречението ми. След като акулата публично признава, че е нервна, опитах се да й помогна, като я упътих към най-близкия медицински сайт. Никакви диагнози не съм й поставял, препоръчах й сама да си направи теста.
    Ще отречеш ли, че е много злобна и проклета жена???

  • Homo faber says:

   Как да се радвам, когато и ти ли…. Еректусе, сменяш радването, май … 🙂

  • Kurt says:

   Може и с право да те е изтрила. Все пак си има цял биологичен вид, на когото, може би, си е кръстила блога: Nervous shark
   Иначе, малко кофти. Ако се беше родила едни 20-30 години по-рано, щеше да направи яка кариера, громейки американския империализъм. В днешно време й остава да громи руския путинизъм, фашизъм или каквото изглежда модерно. А в днешно време за болшевизъм се плаща по-малко, отколкото преди, доходите и’ определено страдат заради изродите от БКП, които сдадоха властта преди 25 години. Налага се да бъде и “донякъде успяла жена на 37”, освен партийните поръчки.
   Не е лошо момичето, малко мисъл му липсва само (май, вече споменах днес, че раздавам безплатно). Иначе виждам едно огромно желание да прави добро.

   • Homoerect says:

    Злорадстваш ли, Курт? Ако това „момиче”, което открито подкрепя трансексуалната любов си беше избрало псевдоним на някое същество от рода Serpentes, повече щеше да й подхожда. Има и гърмящ подвид.
    И като си помисля, че всичко това го прави без пари, само за идеята…

    • Kurt says:

     Не злорадствам. Но са ми смешни пребоядисаните болшевики.

     Не го прави за без пари и само за идеята. Играта е за бая пари. Само си помисли колко пари е продажбата на на секс лубриканти. Пазарът за козметика, който ще се увеличи, благодарение на такива нагласи у природонаселението. Промени в нагласите за купуване на жилища. Дали не си струва да бъдат “подкрепяни” някои “свободни” блогъри за промяна на моделите на поведение на електората?

     • Homoerect says:

      Знам, че не злорадстваш. Не приемай думите ми буквално! За съжаление, виждам, че доста тинк-танкове се опитват да променят нагласата на „природонаселението”. И ще успеят, ако не им попречим!

 7. Pasi says:

  Йорданка Христова – Делфините
  ПРОЕКТ

  Три милиона и половина,
  За броене на… делфини?!
  Белев, Генов, вси зелени,
  ни направиха бушмени.

  Касичката не е нова,
  цака фиска разпищолен.
  А Зелените Балкани
  Гушат яко. Пеликани!

  Първа писта на плащада,
  сякаш туй им е естрада!
  Крясъци. Оставка дрънкат,
  още кинти да изкрънкат.
  01.08.2013 Pasi

  • Homoerect says:

   Паси, искам да ти поръчам едно стихче за нервната акула. Ще си платя колкото кажеш… 🙂

   • Pasi says:

    Не мога да приема защото не познавам нито пряко нито задочно /по изяви/ въпросния персонаж. Качеството “нервна” и наименованието “акула” не са достатъчни. И още, по прочита на постовете тук разбирам,че “акулата” е дамичка с определението “нервна”.Това както и да го погледнеш плаши… Не разбирам и поръчката. Да я докачам ли, или да я венцехваля? Всички са свидетели на печалния ми опит да ти помогна по отношение на Кисса и от тогава тя не забелязва никого, освен Омбрето.
    Аналогично се развиха събитията и спрямо друга дамичка тук.Става дума за дамата с бирата. Много докачливи бе!?
    Само “Русалката” се оказа по-недокачлива,вероятно поради едноактността на участието си.Изпърха в началото нещо по повод “бялата ненка” и от тогава е в дълбините. Е как се пишат стихчета без Муза? Не че не искам, просто няма фандък за който да се хвана,за да излезе нещо смислено, да ме прости Господ…

    • Homoerect says:

     Паси, доста се колебах дали да не те цензурирам… Това за „дамичките” не ми звучи много мило и не подхожда на един кавалер. Изглежда ти повече от тях си се докачил.
     По въпроса за стихчето, контекстът би трябвало да ти е ясен. Не ти поставям никакви предварителни условия и имаш пълната свобода на действие. Ако с музата имаш проблеми, знам че всички хора на изкуството прибягват до вискито и неговите еквиваленти. Опитай и ще видиш как ще ти тръгне по вода стихоплетството.

 8. Кисса says:

  На магистралата, камера записва скоростта на Ферари, движещо се с 19 км в час. ДА ИМЕННО 19 KM / ЧАС!!!
  Полицай настига превозното средство и почуква на прозореца, за да получи обяснение.
  На волана вижда една зашеметяващата блондинка, която отговаря с усмивка:
  – Уважавам ограниченията на скоростта, посочени върху пътните знаци. Видях написано “А 19” и поради това карам с 19 км / ч …
  Полицаят отговаря с усмивка:
  – Но неее, “A19”, е номерът на магистралата! Това не е ограничението на скоростта!
  След това добавя, поглеждайки към седящата блондинка в дясно:
  – Мисля, че трябва да побързате, тъй като вашата приятелка изглежда е болна. Толкова е пребледняла…
  Блондинката на волана отговаря:
  – Тя е така, откакто изминахме цялата автострада “A313” …

  Честит Свети Парастас на Омбре и на всички останали късметлии, доживяли да го празнуват!

  • Homoerect says:

   Хубав виц, Кисса! Не го бях чувал и много ми хареса.
   Благодаря за пожеланията ти, стриктно ще ги изпълнявам. 🙂
   Ето един виц и от мен:
   Всяка жена се нуждае от 4 животни – един ягуар в гаража, един визон в гардероба, един тигър в леглото и едно магаре, което да плаща за всичко това. 🙂

   • Homo faber says:

    Цензоре, вицът е минал тука … та 0,20 лв. самоглобяване, моля… 🙂

    • Homoerect says:

     Кога, бе? Дай линк!!!

     • Homo faber says:

      Виж си в архива!!!

     • Homoerect says:

      Фабер, осъзнаваш ли, че това, което предлагаш е нелепо? Искаш от мен да се самоопровергая. Ако ще ми се правиш на прокурор, представи на почитаемия съд доказателства, а не аз да ти ги поднасям на тепсия! Посочи линк и да приключим спора!

    • Кисса says:

     В голяма грешка си Фабер, аз самата го прочетох и преведох преди малко, дай линк за доказателство.

     • Homo faber says:

      Нема грешка, Кисса! Става дума за вица на чорбаджията в Тепавицата.

 9. Кисса says:

  Три жени са арестувани по време на нощна полицейска акция и ги завеждат в участъка.
  Комисар пита всяка с какво се занимава.
  Първата отговаря раздразнено, че работи като гардеробиерка в нощен клуб и че е несправедливо арестувана.
  Втората казва, че също работи като гардеробиерка в дискотека и е арестувана по погрешка.
  Третата, обаче, отговаря най-открито:
  “Е, виждате ли, аз съм проститутка.”
  Развеселен от такава искреност, комисарят я пита:
  “И как върви бизнеса?”
  “Бизнесът върви зле, господин комисар! Има твърде много гардеробиерки наоколо!”

 10. Тракиец says:

  • Homoerect says:

   Тракиец, толкова ли ти е трудно да слагаш и заглавието на материала? 🙂
   Аз съм под № 2234, който е прочел тази статия!

 11. Кисса says:

  Полицай спира кола, движеща се със180 km / h , където има ограничение от 50 !
  Той се доближава до колата и казва :
  – Книжката и талона , моля .
  Красива жена зад волана отговаря:
  – Нямам книжка. Отнеха ми я преди 10 дни, когато ме заловиха за четвърти път да карам пияна!
  – Поне мога ли да видя документите на колата ?
  – Колата не е моя. Откраднах я!
  – Откраднала сте я ?
  – Да, но мисля, че документите са в жабката. Струва ми се, че ги видях там , когато скрих пистолета …
  – Вие имате пистолет в жабката ? ! ?
  – Разбира се, скрих го там след като застрелях мъжа собственик на колата . Трупът му е в багажника !
  – Какво ? Имате един мъртвец в багажника ?
  – Да !
  Полицаят насочва пистолета си и извика подкрепления по радиото .
  Пристигат незабавно още две патрулки. От едната слиза полицай с офицерски чин и пита жената :
  – Мога ли да видя книжката ?
  – Разбира се, тук е!
  И му я дава : валидна и отвсякъде редовна.
  – Чия е тази кола ?
  – Mоя. Тук е документа за собственост.
  Поглежда го – всичко в ред.
  – Може ли да отворите жабката ? Искам да проверя дали има скрит пистолет …
  – Разбира се. Въпреки това мога да ви уверя , че няма пистолет!
  Жената отваря жабката , която е празна .
  – Имате ли нещо против , ако проверим багажника ? Бяхме уведомени по радиото, че има труп !
  – Но, разбира се .
  Жената отваря багажника , нищо. Абсолютно празен .
  Офицерът :
  – Но … не разбирам . Полицаят , който ви спря ми каза, че нямате шофьорска книжка , била е отнета заради шофиране в нетрезво състояние, че колата е била открадната от човек, който сте застреляла, след което сте скрила тялото в багажника, а оръжието в жабката !
  Жената го поглежда и казва :
  – Фантастично ! Обзалагам се, че е казал и че съм шофирала с висока скорост …

 12. Pasi says:

  Няма трагедии, които човечеството досега да не е преодоляло! Карай… Но за акулата не знам нищо и затова не става.

  • Homoerect says:

   Паси, искам в тепавицата да цари взаимно уважение! Много ли искам? А, акулата е подставено лице! Стига да искаш, може да научиш подробности за нея. Днес е класирана на първо място във WP и винаги е на едно от челните места. Явно е в комбина с админа. Нищо лично, нито пък ревнувам…

 13. Pasi says:

  WP приятелю нищо не ми говори!
  А аз току що се сетих, че съм с характера на татко. Когато възникваше семейна свада винаги казваше: “Жено бъди с широка душа, като Дунава.” Това се е запечатало в съзнанието ми. Затова не се обиждам лесно. Но и никога не оставам длъжен! /по майка ми шопкинята/. За мен е ясно, че едно стихче за “Фатмак” е причина за отношението. Какво да се прави? Аз не бях пръв в закачката. А, ти разбира се си длъжен да поддържаш мира и уважението. Адмирации!
  П.П. Ако всички бяхме широко скроени като “ДУНАВА”, животът щеше да бъде по-различен….

 14. Pasi says:

  Ето компенсация за една друга нервна,но не акула…
  Чафка
  Със уста с размер на Lafka,
  Любица скимти кат чафка.
  Сол английска, водни клизми:-
  на екрана – бойковизми.

  Антимафия-та псува,
  щото Боце изрисува,
  от Метро-то как е крал,
  с Котараци този крал.

  Коментаторката дращи.
  В Нова. Все със пълни гащи.
  Де що паднат кинти цоца:-
  лифтинг,грим, любов от Боце!
  Паси,08.02.2014г.

  • Homoerect says:

   Друже Паси, не виждам за какво трябва да ме компенсираш. Не ми стана ясно и защо искаш да знаеш пълната биография на нервната акула и нейното родословно дърво до девето коляно, за да съчиниш една епиграмка за този хищен звяр. Използвай Езоповския стил и ще намериш какво най-приляга на този бозайник. Ще се опитам да ти помогна:
   Акула – Дракула – пашкула – кула
   Нервна – активна – гневна – виновна
   П.П. Светлето не пожела да продължим диалога, за да й обясня, че при някои видове болести и без да си специалист, може да поставиш точна диагноза. Така например, на баща ми точната диагноза установи една мед. сестра, а не джипито, който цели 2 седмици не успя да разбере, че се касае за инсулт. Не приемам квалификацията и на пророк, по отношение на Анна Политковская, тъй като пророците предсказват бъдещето, а не миналото. Изразих само едно предположение, което никак не е далеч от истината, ако се проследят публикациите на журналистката.

 15. Pasi says:

  Ето нещо за което говорех и подкрепях Тракиеца. Истината за човешката цивилизация постепенно си пробива път. Четете:
  НАЙ-ДРЕВНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ В ЕВРОПА Е ПРОЦЪФТЯВАЛА НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ И ЧАСТ ОТ БАЛКАНИТЕ

  • Homoerect says:

   Остава да разберем доколко съвременният българин е потомец на тези най-стари племена…

   • Светла Павлова says:

    Завист ли долавям в тези думички 😉 😉 😉 ?! Родените из Шоплука страдат, че произходът им не е толкоз знатен, колкото на родените в днешна Варна и региона, ха-хаааа 🙂 😛 !

    • Homoerect says:

     Успя да ме разкриеш, Светле! 🙂 Не завист, ами се пръскам от яд, че не съм роден край морето…

 16. Pasi says:

  Ето я поръчката:

  Нервната акула

  Нервната акула,
  пет пари не струва!
  Видна демократка,
  лежешком в палатка,
  глупости разпръсква
  кряка като гъска.
  Лъже маже в блога
  и скимти в полога.
  Все е в изневяра!
  Кой да хване вяра?
  Паси,08.02.2014.

 17. Pasi says:

  Във фейса също са забелязали въпросният хищник и я оприличават на миризлива катерица.Сега ме карат за катерица да пиша…

 18. Pasi says:

  Съобщих че “мой приятел от блоговете ще и го сложи…”

 19. Pasi says:

  Вече приключи, ето как:
  Катеричка
  Катеричка рунтавелка,
  на безумна тъпа лелка.
  Русофобството личи,
  сини прашки – миризми…

 20. Pasi says:

  Току що във Фейса съобщиха, че Нервната агула всъщност е “жей” !!! Виждаш ли защо информацията е безценна!

  • Homoerect says:

   Информацията ти не е нова. Акулката сама си го казва. Кажи кой “Фейсбук” четеш?

 21. Pasi says:

  София без блокади!

  • Homoerect says:

   Мерси! Можеше и линк да посочиш, но си разчитал на моята интелигентност… 🙂

 22. Pasi says:

  Звън в изтрезвителното:
  -Ало, Иванов там ли е?
  -Не, днес още го няма.
  -Няма и да го има. Днес си поркам у дома.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s