Сексът и селото

Внимание! Препоръчителен родителски контрол за деца под 16+. Същото се отнася и за всякакъв род пуритани!

След като има цял многосериен филм „Сексът и градът”(Sex and the City), защо да не напиша и аз поне нещичко за селото /моето/…? Поради изключителната важност и актуалност на темата, пускам новината за това, което ми се случи в извънредната емисия “Breaking news” по тв канал “Tepavica on air”.

Разхождам се аз по пътечката за здраве през баира над наше село. По едно време усещам, че някой ми диша във врата. Обръщам се и виждам непозната млада, хубава жена. Пропускам я да мине пред мен, но тя упорито продължава да ме следва… Не се стърпявам и я питам: „Познаваме ли се, госпожо?”, при което последва отговорът: „Вие може би не, но аз, както и цялата Елин Пелинска околия ви знаем…” Хваща ме нежно под ръка и ми предлага да отидем в близката ловна хижа, където да се посмеем по ескимоски, (както е представен смехът във филма “Savage Innocents“). Не мога да устоя на неприличното ѝ предложение, както и на нейния чар и се съгласявам. Да не съм луд да отказвам, та да ми се случи и на мен случка като на оня свещеник от филма.

Още от вратата на хижата започва да разкопчава дрехите ми и със сила мъжка ме захвърля върху миндера в най-близкия кьошк. Помагам ѝ и аз да се разсъблече. Пред мен се разкрива неописуема гледка на женско тяло, същинска Афродита! Коси като от свила, очи като бадеми, устни като розов цвят, шия на газела, гърди като от Пенделийски мрамор с чувствени зърна, Венерин хълм без косъмче, нозе на балерина, абе – жена-мечта! Заставам отгоре ѝ в поза 69 и започвам да я целувам от главата до петите, което още повече ме възбужда. Усещам вакуум в най-ниската точка на тялото си в тази поза и направо изпадам в транс! След около 30 минути изригвам като гейзер и изпадам в блаженство. Не спирам с прегръдките и милувките… тя ми отвръща със същото. Накрая, ставам от миндера и отивам да се тоалирам. Връщам се след 5 минути, но от нея няма и следа! С блуждаещ поглед, съзирам в съседния кьошк друга жена, не по-малко красива от първата, която ми се нахвърля като мечка стръвница и продължавам с нея любовната игра. Чуват се стонове и писъци, от които направо полудявам. Нещо подобно на това: “ПАПАГАЛ ИЗДАВА СЕКС ЗВУЦИ”.

След малко усещам леко погалване по умната главица, отварям очи и виждам варосана ръка, която се оказва гипсираната ръка на жена ми. Малко преди да  успея да колосам чаршафите… То и без това аз ги пера, та не виждам причина да ме лишава от малкото удоволствия в живота. Ще трябва сериозно да се замисля дали вече не е дошло време да се преселя за постоянно в кабинета, където да си пъшкам и охкам на воля. Та – такива ми ти работи…

В  завършек на това мое откровение, пожелавам и на вас да имате подобни сънища!

Които не са безразлични към моите сексуални преживявания, нека  послушат малко музика за настройка на нужната вълна:

All rights reserved

Advertisements

About Hombre

Nothing especially to excite your soul and heart...
Gallery | This entry was posted in Кино, Случи се… and tagged . Bookmark the permalink.

10 Responses to Сексът и селото

 1. Светла Павлова says:

  Тююююю, язък, женската част на цяла Елин Пелинска околия искала да му се изреди на Омбрето, ама на! – госпожа Тепавичарова осуетила удоволствието! Моите най-искрени съчувствия, Омбре! А жалко и за тепавичарската общност. От какви ли пикантерии е лишена?!

  • Homoerect says:

   Скъпа Светле,
   Ако си толкова любопитна, ела ми на гости у наше село и ще разбереш… 🙂

   • Светла Павлова says:

    Ха, сетил се да ме кани! Павлов си идва другата седмица – много си закъснял, скъпи.

    • Homoerect says:

     Тюююх… да му се не види! С тоя пусти мой късмет. 😦 Измисли нещо – кажи, че по съвет на лекарите ти се налага да отидеш на процедури в Нареченските бани. Там ще се срещнем и аз ще се включа в терапията ти! 🙂

 2. Homofaber says:

  Да беше Данте …, пардон Казанова жив … 😉

 3. генек says:

  Ма много сте закъсали в това село – само на сънища разчитате…
  А в града е друго – мацки, булки, мадами… И интернет…
  Не мога да подмина отличното познаване на секс – еротико – порно филми… Личи си как се е учило момчето тия години. А навремето сигурно си изрязвал снимки от “Старт”…

  • Homoerect says:


   Генек, и ти ли ми завиждаш? За твое сведение, не ми се е налагало да колекционирам еротични снимки, защото още от малък започнах да практикувам този спорт.
   Сега, предвид кризата, преминавам на виртуалната любов. 🙂

 4. генек says:

  Е, пак на евтиния…
  А отзив чакам на пощата…

  • Homoerect says:

   На кое викаш евтиния? Къде видя сиренце в капана за мишките?
   Другото… ще го имам предвид. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s