Свободен ден

Главният тепавичар си е взел един ден неплатен отпуск. Да подреди бушуващите мисли в главата си. Тъкмо и вие да си отпочинете от него, защото понякога става досаден като конска муха. Но не се старайте да го промените – резултатът ще бъде същият, както ако се опитате да изправите гърбицата на камилата.

Обявявам най-тържествено ден за  размисъл и волни акробатически съчетания с въже, бухалки, обръчи (от фирми), гълтане на запалени факли, скок-прескок на коза и друго, което ви хрумне като полезно за вашето тяло и дух. Между другото, постарайте се да си зададете въпроса откъде идвате и накъде сте се запътили… Ще ви  дам един жокер – от никъде за никъде! Такъв е вечният кръговрат на живота – днеска сме тук, утре ни нема! Носете си новите дрешки и правете всичко останало, както повелява народната поговорка!

За да синтезирам всичко казано дотук, ще кажа: No war, no politics, no personal insults! Make only love and sex! Judgment Day Is Coming…

Преведено на шопски, това означава без заяждане с когото и да било, без обиди, само флирт с дамите, както е в оная едноименна реклама на водката! Не пропускайте рекламата!!! Само кликнете  върху думичката Flirt!

Сега вече ви оставям и само некой да е казал лоша дума за мен!!!

За сведение на всички меломани, утре ще се състои редовният „Музикален петък”, както е по план.  До тогава, мислете само позитивно!

Сега пък и песен сигурно ще поискате… Нека бъде вашето:

All rights reserved

Advertisements

About Hombre

Nothing especially to excite your soul and heart...
Gallery | This entry was posted in Good news. Bookmark the permalink.

4 Responses to Свободен ден

  1. Homofaber says:

    Река Лесновска или река Владайска са разбушували душевния ти мир?
    Не така, чорбаджи! “Човек за едното красно име живее, твърди с гордост Рачко Пръдлето от романа на Вазов “Под игото”. Та така и при тебе…! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s