Психотест в домашни условия

Драги наши настоящи и бъдещи клиенти на e-magazin “Тепавицата”,

С голяма радост и задоволство ви съобщаваме, че в нашия онлайн магазин се появи нов продукт за самоконтрол на вашето психическо здраве. Произвежда се в 3 различни модификации:

№1 “ПРОТЕСТЪР” – във вид на транспарант, удобен за навиване на руло, изработен върху копринен тапет с калиграфски надписи. Цена: 49,99 лв.  с ДДС.

№2 “ИКОНОСТАС” – с лика на Дева Мария, с размери 40 х 60 см. с дърворезба от рядко африканско  дърво (абанос, тик, махагон). Цена: 99,99 лв.  с ДДС.

№3 “POCKET FORMAT” – филигранна изработка върху златно и сребърно фолио, богато украсено със скъпоценни камъни. Цена: 199,99 лв.  с  ДДС.

Както сами разбирате, това са САМО символични цени, с 50% отстъпка по случай Коледните празници. Няма  друга фирма, която да прави такива подаръци!

Всички продукти се доставят чрез куриер с наложен платеж, в дискретна опаковка от производителя, в която не  е включена цената на транспорта.

Ако се обадите през следващите 30 минути, вие ще получите  безплатно като бонус – блистер „Екстази”, „Виагра” или кондоми размер S, като най-много търсени на пазара.

Забележка: Продуктът е изпробван върху широк кръг пациенти от различни социални слоеве. За сега все  още не е постигнат желания ефект при употребата му от политици, депутати, министри и други с остри респираторни заболявания.

По-долу е представен в схематичен вид този незаменим продукт за вашето психическо здраве. Към всяка поръчка има и упътване за употреба.

Ако не бъдете задоволени от продукта, вие имате право в рамките на 1 месец да ни го върнете, срещу което ще  получите  обратно парите си. Цялата финансова процедура няма да отнеме повече от една година, най-много две или три…

Побързайте със заявките, защото количествата са ограничени!

Следва едно продуктово позициониране. Не е за гледане от всеки. Преценете сами:

All rights reserved

Advertisements

About Hombre

Nothing especially to excite your soul and heart...
Gallery | This entry was posted in Здраве, Нещо като хумор and tagged . Bookmark the permalink.

10 Responses to Психотест в домашни условия

 1. aman11be says:

  По отношение на “продуктовото позициониране” – навремето имаше един лаф “Секунда невнимание – цял живот баща.” 🙂

  • Hombre says:

   Братко, това не може да се отнася за нас! Правили сме го напълно съзнателно и планомерно, и резултатът отдалече си личи… 🙂

 2. Homofaber says:

  27-ят ден от месец ноемврий, лето Господне – 2014-то, явно е ден на статиистиките, тестовете и прочее изследвания и позиционирания. Значи, даваме едно такова правено по дни в нета…. Слагаме червена точка , като чорбаджията на тепавицата, може да извади четката и да я оцвети …:)

  Ден 6. Варненци правят най-много анален секс

  Девойка намерила бутилка. Отворила я, а отвътре изскочил дух. Попитал я:
  – Искаш ли да правим анален секс?
  – Не!
  – Тогава орален?
  – Не!
  – А тогава по обичайния начин?
  – Не!
  – Добре, тогава отлитам.
  – Чакай, ами желанията?
  – Не ти останаха повече желания…

  И така, след като обсъдихме бившите партньори, както може би вече се досещате, днес ще проверим резултатите за видовете секс. Графиката по-долу показва сечението на трите кръга: вагинален секс (синьо), орален секс (жълто) и анален секс (червено).

  Накратко, който е правил вагинален секс е правил и орален; някакси едното с другото вървят ръка за ръка (или не точно „ръка“ за не точно „ръка“, но да не се отплесваме). Едва 3,7% са правили само вагинален секс и едва 2,6% са правили само орален. А като цяло 91.7% са правили и вагинален, и орален. Ето затова ако имате право на един въпрос, питайте партньора си правил ли е анален секс… Защото трите вида секс са правили 56.9% (над половината), но както виждате в графиката (всичко, което е извън червения кръг), 41% все още не са правили анален секс. И тъй като процентът на хората, които са правили орален секс, но не са правили вагинален и обратното е в рамките на статистическата грешка, остава да отговорим на един въпрос:
  Кой прави най-много анален секс?
  При средностатистическото 56.9%, можем да кажем, че типичният фен на аналния секс е мениджър (77.11%) в някой от браншовете туризъм, транспорт, логистика, авиация или автомобили (71.43%), който е секс-маниак (83.02%), влюбен в тялото си (80%), ЖИВЕЕ ВЪВ Варна (63.41%) и притежава вила или курортен имот (69.05%). ……
  Я тази Варна, голема и е работата… 🙂
  П.П. За по-любознателните съсобственици тук, адреса на изследването, за повече информация
  Spotify – слушаш онлайн милиони песни, напълно безплатно и легално!

  • Hombre says:

   Фабер, може ли да имаш толкова мръсна уста? Бързо отивай да си я изплакнеш! Едно време се продаваше руски одеколон “Тройной”. Хем евтин, хем утолява жаждата…
   П.П. Казах да не слагаш плакати, колкото чаршафи, щото ще те резна!

   • Homofaber says:

    Еректусе, устата ми е чистичка, като на младенец, дезинфекцирам я с квалитетни питиета. Освен това, никъде няма порнографски материали, а е публикувано статистическо изследване…
    Впрочем, нещо проблема е с твойта уста, не е задоволена май, щото кака ми Хомовица е пропищела от постоянното ти комкане /тренировка за празниците/ и е заключила всекакви Джоновци, Арманяци, Абсенти и други таквиз!!!
    А примера, който даваш с руския одеколон “Тройной” – хем евтин, хем утолява жаждата, е явно от човек посещаващ сбирките на клуба “Анонимни алкохолици”…
    Мerci beaucoup… но нека човека посещаващ сбирките на клуба “Анонимни алкохолици”, да си ги посещава и да се лекува, да взима мерки!!!

    • Hombre says:

     Фабер, вониш на самогон отдалече…!
     Казал съм ти да не споменаваш кака ти Хомовицаа. Не само ще ми налее квалитетно питие, а и салатка ще ми направи. Аааа…. ето я – иде с подноса! 🙂

     • Homofaber says:

      Еректус, то се види, кой вони, кой си прави тестове в домашни условия “…руски одеколон “Тройной”. Хем евтин, хем утолява жаждата…”
      А кака ми Хомовица тебе споменава 3 пъти на ден – на закуска, обед и вечеря … иде с Боянка Боева – точилката … 🙂
      Приятен ти обед с Боянка Боева… 😉

     • Hombre says:

      Говори ми, говори ми… накрая може и сам да си поверваш!
      Ето ти от мен едно скромно коледно подаръче:

 3. генек says:

  По тая схема преди живееха все оптимисти – поставяха си цели и планираха /петгодишно/ постигането им. А после отчитаха нещо – оптимистично…
  Сега сме по-оптимисти – целта капитализъм е постигната. Проблемът за същността и реалността не се поставя. Всички трябва да са щастливи…
  Има и дребен въпрос – а защо не са?
  Защото са виновни сами. Не са оптимисти…

  • Hombre says:

   Генек, в общи линии си прав, но по-добре ли е да бъдем скептични реалисти?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s