Пълна мистерия

Мислех  днес да си дам почивка, че както съм я подкарал, все едно никога не съм излизал в пенсия, ама рекох да не бъда чак толкоз лош. Вместо да ви оставям на пост и молитва малко преди Тодоровден, реших да ви поднеса една загадка, за която аз нямам никакво обяснение… Става въпрос за следния материал:

Путин знае много повече за вас отколкото си мислихте. Искате ли да проверите?”

Проведох неколкократно тест върху себе си, след това и върху всички домашни любимци и… товарищ Путин винаги познаваше коя карта държа в ръцете си. Ако не вервате, направете сами този експеримент върху вас и вашите близки. Аз просто съм изумен.

Искам да знаете, че по природа си падам малко Тома Неверни – трудно приемам нещо за даденост, не се подавам лесно на внушения, манипулации и други шарлатании. Този път резултатът надмина  всякакви  мои очаквания!

Който желае, може да се пробва. Приятни занимания! 🙂

Накрая, ще ви пусна нещо, което е свързано с един друг вид мистерия:

Advertisements

About Hombre

Nothing especially to excite your soul and heart...
Gallery | This entry was posted in Good news. Bookmark the permalink.

72 Responses to Пълна мистерия

 1. генек says:

  Честита занимавка за следващите 30 години!
  Има да работите за изплащане на поетия дълг… Та и пенсионерите ще върнат обратно – за да изкарат това, което ТЕХНИТЕ избраници награбиха!
  Маските паднаха…
  Честито на азбукарите, депесарите, Паричния фонд, бюреколизците, деформаторите…
  Но…
  Повече оптимизъм!!!
  А за пророчества и познания – “Откровение” 13:
  1 И видях звяр, който излизаше от морето, и имаше десет рога и седем глави; и на роговете му десет корони, и на главите му богохулни имена.
  2 И звярът, който видях приличаше на леопард, и краката му бяха като крака на мечка, устата му като уста на лъв; и змеят даде нему силата си, престола си и голяма власт.
  3 И видях една от главите му като че ли смъртно ранена; но смъртоносната му рана оздравя; и цялата земя учудена отиде след звяра и поклониха се на змея по причина, че даде властта си на звяра;
  4 поклониха се и на звяра, казвайки: Кой е като тоя звяр? и кой може да воюва против него?
  5 И даде му се да говори и с устата си горделиво и богохулно; даде му се още власт да действува четиридесет и два месеца.
  6 И отвори устата си да изрече хули против Бога, да хули името Му и скинията Му, па и ония, които живеят на небесата.
  7 И позволи му се да воюва против светиите и да ги победи; и даде му се власт над всяко племе и люде, език и народ.
  8 И ще му се поклонят всички, които живеят на земята, всеки, чието име не е било записано от създанието на света в книгата на живота на закланото Агне.
  9 Ако има човек ухо нека слуша.
  10 Ако някой завежда в плен, и той в плен ще отиде; ако някой убива със сабя, и той трябва от сабя да бъде убит. Тука е нужно търпението и вярата на светиите.
  11 И видях друг звяр, който възлизаше от земята; и имаше два рога прилични на агнешки; а говореше като змей.
  12 Той упражняваше всичката власт на първия звяр в неговото присъствие, и принуди земята и живеещите на нея да се поклонят на първия звяр, чиято смъртоносна рана бе оздравяла.
  13 И вършеше големи знамения, до там щото да направи и огън да излиза от небето на земята пред човеците.
  14 И мамеше живеещите на земята чрез знаменията, които му беше позволено да извърши пред звяра, като казваше на живеещите на земята да направят образ на звяра, който беше ранен от сабята и оздравя.
  15 И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовия образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ.
  16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;
  17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.
  18 Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.

  • Hombre says:

   Честито и на теб, Генек! Ликувай за това, че за никого не си гласувал! Питам се само – какво щеше да стане ако само 1% от избирателите бяха пуснали бюлетина в урната? Пак Боко щеше да ни управлява. Тия, които не отидоха да берат гъби в гората поне се опитаха да променят нещо. Колкото и да не ти се вярва, участието на Калфин във властта макар и малко, пречи на тия, които ни управляват да изядат цялата пица, а за народа – ядец!
   Колко му е да връщам 30 години заем? А останалите 30 години ще си живея свободно, без една копейка дълг!
   П.П. Тая сутрин в телевизионно интервю по Нова ТВ, Г.Първанов се разграничи от решението на парламентарната група на АБВ да подкрепи внесеното предложение в НС за заем от 16 млрд.!

 2. Pasi says:

  Блудница

  Блудница във Бе-Се-Пе…
  За радост за Кошлуков!
  Подскача ведро Се-Де Се,
  избива махмурлука.

  Радан,Лукарски от Ръ-Бъ,
  размахват сини прашки.
  Калинки тупат си праха,
  а тук там е- Близнашки.

  А Бе-Се-Пе е монолит.
  На Нютон по закона.
  По държелива от гранит
  Ще мачка – сила нова!
  Паси,19.01.2014г.

 3. Homofaber says:

  Ха, ха, ха аааа, всичко е от лукаваго, както казва православната църква за всичко, което е извън Христа!
  Да започнем, първо за дълга… няма какво да се разпростираме и да притопляме и дъвчем темата… парите са далаверата 🙂 , или да да не казвам, за не знам си кой си път, приказките за парицата… 😉 Всичко е ясно да влезе… парицата! … 🙂
  Другото… за пълната мистерия? За гражданите и гражданките на свето, некои работи може да са мистерия – не са били ясни, за други, които са по-окумуш – може и да са се досещали. Та не всичко е от лукаваго, а както е казал Матей в своето евангелие, “няма нищо покрито, което да не се открие, и нищо тайно, което да не се узнае” … Това се показва в новата книга на генерал Тодор Бояджиев – “Тайните операции, които промениха света“. Има си точно разработени и действащи програми, за живота и управлението на света.
  Та, не е само Комитет 300, Световно правителство или Римски клуб или прочее…
  Названията са различни, но същността е една единствена – световна задкулисна група от неизвестни, но всесилни личности, контролиращи всички политически и икономически процеси на планетата. А операциите, които променят света, за реални и действат..
  Прочетете тази интересна книга… и мистерията няма да е пълна!

  • Hombre says:

   Браво бе, Фабер! Нищо не е убегнало от зоркото ти око! Само да те попитам – какъв процент получаваш за разпространението на книгата на ген. Тодор Бояджиев? 🙂

   • Homofaber says:

    Никакъв процент не получавам, Омбре! Плащаш си като поп в книжарницата – 12.00 лв. и си я купуваш. Това за тебе, май не е проблем, ти може служебно да я получиш, нали си специален! 😉
    П.П. Като я получиш /може вече да си я получил/, с това прекрасно произведение на Хендел, да си я четеш и водиш бележки… 🙂
    Ето го ….

    • Hombre says:

     Фабер, ще ходатайствам пред Генерала поне 5% да получаваш от всяка продадена книга!
     Мене не ме мисли – аз съм съавтор на книгата! 🙂

     • Homofaber says:

      Не съм Бербо, Омбре … :), нищо че едно време играех на младини в заводския отбор, като защитник … 😉

     • Hombre says:

      Какво общо има футболът с разузнаването?

     • Homofaber says:

      Писал си ме на едно место – Фабебр, като Бербо ми звучи …

     • Hombre says:

      Извинявай, без да искам. Оправен си! 🙂

 4. Обяснението за картите го има в коментарите. Не се сетих сам.

  Защо ПФ го броят към коалицията за заема? “Въздържал се” се сумира с “против” срещу “за” при оценка дали решението се приема.

  А поведението на народните избраници си е реклама за негласуването – като се почне от сформирането на правителството (трика на Лукарски), беззъбата опозиционна дейност на БСП, якото извъртане спрямо предварително заявените позиции от страна на АБВ и ДПС. Като цяло и “16<1". Чии избиратели не са били излъгани?

  • Hombre says:

   Христомире, в статията „Първанов подава оставка, защото АБВ е подкрепило новия дълг” и коментарите към нея се съдържат всички отговори на вълнуващите те въпроси…
   А, номерът с картите е велик, нали?! 🙂
   П.П. За по-мързеливите – извадка на по-важното:
   ИвК
   “въздържал се” винаги означава подличко “за”.
   Понеже ги разбираш тия работи, би ли обяснил “негласуване” на избори какво означава.
   Dementor
   “негласуване” на избори какво означава.
   Означава – “за” този, който събере най-много гласове. По всички досегашни закони след 1878

   • Защо намесихте негласуването? То е нещо съвсем различно. В законите си пише как се гласува и как се смята дали едно решение е прието. Има огромна разлика между негласуване и гласуване “въздържал се”, последното е по същество гласуване “против”. А да се бърка поведението при гласуване на колективен орган и изборите за органи е доста плоско.

    Пасивната позиция на избирателите на БСП бе правилно разчетена от ръководството на тази партия. Дали ще доведе до адекватни мерки е отделен въпрос. За момента съм силно песимистично настроен. Но е пример за това как отказа от гласуване е комуникация.

    • Hombre says:

     Прав си, Христомире! “Негласуването” го вмъкнах заради Генек, за да му вменя вина! 🙂 И да престане да се прави на вода ненапита. 🙂

     • Г-н Омбре,

      Минпреда ни вече обяви, че сте изпукали фискалния резерв. Сега ще обяви, че заемът е бил за да може да ви вдигне пенсиите и да ви даде коледна и великденска милостиня. Какво да правим – дали да не хващаме колове, коси и вили и да трепем де що пенсия видим, че сте ни загробили с нови 16 млрд., не стига че ни опукахте и резерва 🙂

     • Hombre says:

      Абе, ти да не си станал боковист? 🙂

     • Боковист не, ами и от най-активните.

      Какви съмнения сте имал към Кънев преди да се намести в парламента? Сега е лесно, ама за преди не ми изглежда ясно.

      А относно Калфин – човекът каза, че без този заем не би могъл да провежда политиката си. Какво неясно има? Или ако има подаяние за пенсиите е добър, ако няма е лош. Ами ще има подаяния, но никога няма да ви дадат достойно възнграждение за миналия ви труд.

     • Hombre says:

      Пропуснал си да сложиш емотикон след първото изречение… 🙂
      За Радан Кънев никога не съм имал никакви съмнения! Господин Никой!
      Какво не ти харесва в думите на Калфин, които си цитирал?
      Отдавна съм престанал да бленувам за “достойно възнаграждение”… Нека има и за ромите! Само за тях държавата е хранилнинца.

     • Никакъв емотикон не съм изпуснал – смятам да се реализирам устойчиво в държавната администрация и затова трябва да се запиша в някоя от печелившите партии. За момента предпочитам ГЕРБ пред ДПС, после ще видим.

      За Кънев не видях някакъв аргумент за преди.

      За Калфин – нерде 16 млрд. дълг, нерде политика по доходите на пенсионерите? Ясно е че дългът ще бъде опукан, а сметката ще бъде дадена за изплащане на пенсионерите.

     • Hombre says:

      Умно момче си, добре се ориентираш! Плувай по вълничките и се не бой! 🙂
      Какъв аргумент очакваш за Радан Кънев? Не го знам и не искам да го познавам…
      За да стигнат парите и до пенсионерите, трябва да се изтегли по-голям заем, та и за тях нещо да хартише…

     • Тя и майка ми казваше, че съм много умен, ама към момента не съм успял да го докажа.

      За Кънев – ако не искате да го знаете, то на каква база го критикувате?

      Ами ако за да добрувате пенсиите трябва да се изтегли огромен заем, то наред си е обществото дето не е есъгласно с него. И ако за вашето добруване трябва да се приеме, че взимаме едни пари, за да може с 0,1% от тях да се облажат пенсиите, ама после ще им видим сметката – не очаквайте да ви подкрепят нормалните. Заглавичкват ви пенсиите за да си заробите това, що сте строили.

     • Hombre says:

      “За Кънев – ако не искате да го знаете, то на каква база го критикувате?”
      Добър въпрос! На някои хора само като им видя физиономиите, достатъчно ми е! Не си ли чул за Чезаре Ломброзо?
      Много сериозно ми отговаряш на несериозното отношение към източника на пенсиите… 🙂

     • Чув’ал съм за него, как да не съм. У наше село все още му обсъждаме концепциите и не сме стигнали до общо решение.

      Туй, че бая народ не възприема негвоите изводи прави ли впечатление в наши дни?

      И никъде не е писал за Кънев. Пропуск?

     • Hombre says:

      “И никъде не е писал за Кънев. Пропуск?”
      Това не е аргумент!
      Продължавайте у ваше село да дискутирате до постигането на пълен кон сенсус… 🙂

    • aman11be says:

     Формално погледнато гласуването “въздържал се” е по-скоро “против”, отколкото “за”. Реално погледнато (в дадения случай особено) е по-скоро “хем ми се иска, хем не ми стиска”. Или както обясни отрицателния си вот Радан Кънев “Гласувах “против”, за да видят всички, че правителството е стабилно.” 🙂
     А номера с оставката сме го гледАли достатъчно пъти вече. Той и Калфин уж бил (бил съм бил….) готов на оставка, ако АБВ гласувало “против” и видите ли този убийствен довод ги накарало (тях и ДПС) да преосмислят позицията си. Ай …..!!!

     • Hombre says:

      Амане, чини ми се, че и ти твърде едностранно разглеждаш събитията… Никой не мисли за нас пенсионерите. Ако нема заем – откъде ще дойдат паретата за песнсиите? Ще причисля и тебе към отбора на нихилистите. 🙂

     • aman11be says:

      Блажени са вярващите, че от “паретата” ще има и за тях! Амин! 🙂

     • Hombre says:

      А, революция, де!!!

     • Моето мнение се базира на това, че за да бъде прието едно решение (какъвто е случаят с ратификацията на договора с банките), то в общия случай, трябва да събере повече от 50% “за” от гласувалите. Гласовете “въздържал се” се включват в общия брой гласували. Неприсъствалите и негласуващите не се включват в тази бройка. От практическа гледна точка – приемане на решение – няма никаква разлика дали гласуваш с “против” или с “въздържал се”. Има значение, обаче, дали присъстваш и гласуваш.

      Радан Кънев го смятах за честен и умен човек, макар и непригоден за политик. Тия му действия са дебилни. Мислиш едно, гласуваш друго, за да покажеш нещо си. Ами не си в детската градина или в кръчмата, ти си във върховния орган на държавата. Бива ли такава безотговорност?

      Калфин ми е по-голямо разочарование и от Кънев. Нямам сили да го коментирам.

     • Hombre says:

      Раданчо – честен и умен? Това е най-големият виц, който съм слушал в последно време… 🙂
      За Калфин е още рано да се каже какъв е…

 5. rusalka2013 says:

  Е, как става този номер? Наскоро четох, че трябва да внимаваме с телевизорите, които приемат гласови команди, но тук какво е ключето към загадката?

  • Hombre says:

   Русалке, ако започнем за всичко да вярваме, не трябва от къщи да излизаме и дори миксера за производство на айрян да не включваме… 🙂

 6. Тракиец says:

  Ха-ха-ха! Вервате ли му на Първанов? Аз не! Ще си подаде оставката и няма да я приемат. Тоя номер веке се изтърка. Нали тези които дърпат конците са едни и същи .

 7. Тракиец says:

  Моите уважения към ген. Бояджиев. Бих прочел с интерес книгата му, но не ви ли е малко странна тази толкова конкретна информираност?! На мен ми е твърде чудно, как е попаднал на тази инфо. Може би му е изпратена по пощата?!!! Въпросът е защо и то точно сега? Месенджър! 🙂

  • Hombre says:

   Което не знам – не знам… Питай Генерала! 🙂

  • Homofaber says:

   Инфото е от великия разузнавач-Ким Филби, Тракиец …който е идвал на почивка многократно в България. Виж и другите книги на ген. Бояджиев … 🙂

   • Hombre says:

    Фабер, ти си бил цела енциклопедия в областта на шпионажа!!! 🙂

    • Homofaber says:

     Омбре, само познания от четенето… виж практиката е твоята сила!!! 😉

     • Hombre says:

      Говори ми, Фабер, говори ми…! Не 5%, а 10% може да получиш… 🙂

 8. Тракиец says:

  Нали си съавтор, друже??? 🙂

 9. Тракиец says:

  Кои точно, за да знам какво да питам!??? 🙂 🙂 🙂

  • Hombre says:

   Ти си достатъчно ентелегентен, Тракиецо! Не се прави на улав! 🙂
   П.П. Обърни по-голямо внимание на главата “Коя е по-старата професия – проституцията или шпионажът?” 🙂

 10. генек says:

  И да опитваш да ми вмениш вина – оставаш си с демагогията.
  Тия, дето управляват, са резултат от избора на тия, дето са гласували. Останалите ясно казахме :”НЕ!” на всички!!! Вие не посмяхте…
  И, колкото по-усещаш защо на власт са тия /и твоите!/, толкова по-търсиш виновен. Ама не смееш да поемеш вината си… Обикновен страх…
  “Питам се само – какво щеше да стане ако само 1% от избирателите бяха пуснали бюлетина в урната?”
  Питай се. И езикът има нужда от чесане. Но избягвай въпроса: “А за кого трябваше да гласуват???” За кого? За спектъра от бандитите в ГЕРБ до мошениците в АБВ?
  Да, знам, знам – по-малкото зло…

  Светът, привикнал хомот да влачи,

  тиранство и зло и до днес тачи;

  тежка желязна ръка целува,

  лъжливи уста слуша със вяра:

  мълчи, моли се, кога те бият,

  кожата да ти одере звярът

  и кръвта да ти змии изпият,

  на бога само ти се надявай:

  “Боже, помилуй – грешен съм азе”,

  думай, моли се и твърдо вярвай –

  бог не наказва, когото мрази…

  • Hombre says:

   Генек, да не зацикляме отново в един безконечен спор. В твоите очи може да изглеждам демагог, което не те прави по-убедителен пред безпристрастната публика. Ами, какво би станало ако 60% бяха гласували за БСП или АБВ? Бях ти изложил преди достатъчно мои и чужди мнения, с които ти въобще не искаш да се съобразиш, нито пък ги опровергаваш.
   Не разбра ли, че този път се пошегувах и ти веднага захапа въдицата? 🙂 Предлагам ти всеки да остане на своето мнение и повече да не се връщаме на тази тема.

 11. Ами, какво би станало ако 60% бяха гласували за БСП или АБВ?

  На каква база е това очакване? По-скоро бих очаквал 60% за ГЕРБ, ако по някакъв начин (убеждение, задължително гласуване) бе увеличена избирателната активност.

  Най-странно за мен е, че има избиратели на ГЕРБ, които са съвсем нормални хора…и те са от най-бедния регион в ЕС. Вероятно имат възприятия за по-малкото зло доста различни от моите и виждат в ГЕРБ най-малкото зло. Не мога да си ги обясня по друг начин.

  • Hombre says:

   Христомире, отново ми задаваш хубав въпрос! Личи си твоята любознателност и интелигентност. Моята идея за 60% се базира на факта, че около 75% от българите са на границата на бедността, а някои и под нея… Логично е да предпочетат да гласуват за лява партия, а не за дясна. Ако и такива като Генек се присъединят към лява партия, шансовете на ГЕРП да спечелят изборите са почти нулеви. Запомни от мен, че правителство ББ-3 няма да има! Само не ми опонирай, че няма истински лява партия у нас. Може и да няма, но ще има. Въпросът е да се раздвижат пластовете и някой да поеме инициативата.

   • Логиката Ви е грешна, Г-н Омбре!

    Ако бе вярна, то турците и циганите не биха гласували за ДПС – най дясната партия у нас (споменете си, че са най-последователните поддръжници на плоския данък от 10%). Биха гласували за БСП (подведени по марката) или за АБВ. Показателно е, че и българи започнаха да гласуват за ДПС и те са от най-бедния регион в ЕС.

    В момента няма лява партия у нас и има само една дясна и то с много условности, защото една ОПГ е трудно да бъде наречена партия – ДПС.

    • Моля да го добавите към предишния коментар:

     … и те са от най-бедния регион в ЕС.

    • Hombre says:

     Христомире, понеже ти предстои тепърва да правиш кариера, ще ти дам един безкористен съвет. По време на всяка една дискусия, преговори, излагане на някакво мнение и прочее, никога не използвай израза “не си прав” или “грешиш”, с което ще засегнеш достойнството на своя опонент и дори по принцип да е съгласен да отстъпи, ще втвърди своята позиция.
     Примерите, които даваш са точни, което означава, че има още да съзрява българският народ, докато разбере кои са истинските му интереси. Да не се продава за 50 лв. или порция кебапчета…

     • Правилно сте го турил, Г-н Омбре!

      Ако имате предвид бъзика ми относно плановете за кариера в държавната администрация, то отдавна си отрязах възможностите. А тук не градя кариера, а си обменяме мнения. Понякога съм прав, понякога греша и се стремя да си призная. Ако съм надделял в спор, това не ме прави по-умен, прави ме само по запознат и по-разсъждаващ по някой въпрос.

     • Hombre says:

      Само от скромност няма да кажа, че Тепавицата е училище! Взаимно се учим… 🙂

     • Майтапчия!
      Първият пост нямаше нужда от редакция.

     • Hombre says:

      Честно казано, затрудни ме, докато разбера какво си искал да кажеш и къде да го туря допълнението… 🙂

     • Hombre says:

      Кажи, че съм прав!!! 🙂

     • Във Вас са и хлябът и ножът, няма как да не сте прав!

     • Hombre says:

      Не така, Христомире! У мен е само показалката. Ако съм прав, прав съм! Ако не съм, намери начин по заобиколен начин да ми го кажеш… 🙂

     • aman11be says:

      Извинявам се, че се намесвам неканен, но нямам впечатление, че българският народ се продава за 50 лв. или порция кебапчета. Продава се една специфична група български граждани, които по някакво щастливо за тях и нещастно за всички останали български граждани стечение на обстоятелствата и политическата конюнктура са получили незаслужено равни избирателни права. Но никога не е късно тази грешка да бъде изправена.

     • Hombre says:

      Извинявам се, че се намесвам неканен…
      Това пък какво е? Специална покана ли искаш?!
      За твое сведение, познавам хора, минаващи за етнически българи, които точно за една вечеря не повече от 50 лв. се продадоха на Мафиянски!

     • И аз познавам етнически българи, които си продават гласа. При това са с добро образование.
      Както и цигани, които гласуват за националистически партии – преди за Атака, сега за ПФ. Цели села.

     • Hombre says:

      Кажи го на бате си Аман! 🙂

 12. aman11be says:

  Искам да внеса едно малко уточнение:
  Всяко стадо си има мърша. Но заради 1-2% или малко по-малко/малко повече “мърша”, не мога да приема обобщението, че българският народ се продава за 50 лв. или порция кебапчета. При “специфичната група български граждани” (не българи или български народ!) ако има 1-2% , които не си продават гласа – с мед и масло да ги намажеш. Това е едната разлика. За някои може да е малка, но е разлика. А това, че има цигани, гласуващи за “Атака” или ПФ, според мен едва ли означава дефинитивно, че не са си продали гласа.

  • Hombre says:

   Не беше нужно, братко! Всички знаем, че това, което казваш е истина. Остава да разберем защо все още има толкова заблудени овце в родината ни. Особено тия, които смятат, че като не гласуват, ще променят нещо и ще си запазят достойнството. Стихотворението “Борба” го е писал Ботев през 19 век. Сега сме 21 век и нещата са коренно различни. Все пак, има някаква представителна демокрация и бихме могли по законен път да се освободим от игото на всеки един тиранин. Колкото и някои да продължават да смятат, че това е утопия…

   • За мен овце заблудени са тия, които не питат партиите си любими защо не са демократични. И аз съм заблудена овца. Има няколко партийни общински организации и у мое село, но не участвам в сбирки на никоя, а после се кахъря кого са издигнали за кмет или общински съветници.

    Но това си е в сферата на фантазиите към момента. Как им натресоха ВАгИнин в благоевградско? Отсвириха го на партийните избори, но им го назначиха за водач на листа. За мен офертата бе да гласувам за Найденов като водач на листа. Грешката ми бе, че гласувах за друга партия, а не просто да отсвиря БСП и да ида за гъби.

    Не се ли демократизират партиите, то всички гласуващи изглеждат повече като овце, а негласуващите могат да претендират че са по-умни.

    • Hombre says:

     Христомире, има резон в думите ти. Първо трябва да се освободим от мантрата “Партията никога не греши!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s