Честит рожден ден, Сандра!

Нали ви казах, че тази седмица ще има два музикални празника? Днешният е още по-тържествен от вчерашния. Внучката ни Александра /Сандра/ навърши цели 13 годинки! Представяте ли си колко много  е пораснала – а сякаш вчера излезе от родилното… Дете с характер – малко е инатче, като всички овнета, но това да му е кусурът…!

Сандра, да си жива, да си здрава, голяма да пораснеш и още по-умна да станеш! Бъди себе си! В живота ти да преобладават положителните емоции, да обичаш и да бъдеш обичана от много хора, да се сбъднат всичките ти мечти.

От мене /твоят любим дядо / имаш една голяяма виртуална торта:

Поръчал съм и една истинска, която те чака в хладилника.

НАЗДРАВЕ!

Ето ти и една песничка, специален поздрав от мен:

Advertisements

About Hombre

Nothing especially to excite your soul and heart...
Gallery | This entry was posted in Празници, Good news and tagged , . Bookmark the permalink.

22 Responses to Честит рожден ден, Сандра!

 1. генек says:

  Честит рожден и от мен!!!
  Живо, здраво, по-умно от дядо си да бъдеш!

  • Hombre says:

   Благодаря, Генек! И твойте внуци да са живи и здрави! Пък и правнуци да дочакаш… 🙂
   Много високо вдигаш летвата на детето… То и сега си е умно, ама има още време докато ме стигне и надмине по акъл. 🙂

 2. генек says:

  И една приказка…
  ПЕПЕЛЯШКА
  Имало едно време една фирма в един холдинг. И в нея работели три секретарки. Но двете смятали, че тая работа е временна, надявали се да станат поне вицепрезидентки – стига да се запознаят с боса, и затова цял ден пиели кафета и клюкарели. А третата била тихо, скромно момиче, което вършело само работата на отдела, дори понякога пускала прахосмукачката и почиствала мокета. Та затова ехидните й колежки я нарекли Пепеляшка.
  Един ден президентът на холдинга обявил конкурс за най-добра програма за управление. Заохкали, завайкали се двете секретарки. Пък отишли в специализираната фирма, платили и получили поръчаното на дискети. А Пепеляшка тихо седнала зад пулта и като на кръстник се помолила на компютъра си да помогне. Направил й той не една, а две програми – великолепни, при това на модерни флашки, блестящи като кристал. Предупредил я при това компютърът да внимава – страшен вирус върлувал в главната база данни, та затова в полунощ да прибере своите флашки. Иначе – ще бъдат унищожени.
  Дошъл денят на конкурса. Една след друга падали неодобрените програми, виели се цели анаконди използвана хартия от принтера, файл след файл загивали под недоволството на младия президент и…Изведнъж се появила програмата на скромната секретарка. Очаровано впил поглед в монитора президентът на холдинга, влюбено проследил предлаганата система, радостно обявил, че най-после открил така търсената главна програмистка. Но в този момент ударило полунощ и ужасената Пепеляшка побягнала с флашките. Тичайки по стълбите, тя изпуснала едната и смаяният президент, втурнал се подире й, я прибрал във вътрешния джоб, до сърцето. А на другия ден лично той тръгнал да търси по офисите на холдинга ценната девойка.
  От компютър на компютър ходел, клавиатурите им изтрил, за да търси любимата му вече програма, флопитата им скапал да вика тиф след тиф, мишките им разбил да броди от гаид на гаид. Отчаял се по едно време. Но попаднал на компютъра на малката Пепеляшка, сложил флашката и станало чудо. С лекота я приел компютърът, показала се търсената програма, прегърнал президентът Пепеляшка, обявил я за вицепрезидент. После холдингът цъфтял и процъфтявал, фиксингът му летял нагоре, индексът на ценните книжа се реел волно над банките, и всички били щастливи, щастливи – та чак лепнели.

 3. Кисса says:

  Честит Рожден Ден на прекрасната Александра! Да е здрава, усмихната и борбена! Да държи летвата винаги високо и не предава зодиакалния си знак! И двете сме огнени зодии, ще си допаднем, нямам търпение да се запознаем един ден. Поздрав от сърце:

  • Hombre says:

   Благодаря, Кисса! И ти бъди не само жива, но в скоро време и напълно здрава!!!
   Желанието ти да се срещнеш със Сандра не е трудно изпълнимо. Не си рекла, не сме ти дошли през лятото на гости… 🙂

 4. rusalka2013 says:

  Честит роджен ден, Александра! Бъди жива и здрава и щастлива! Пожелавам ти да имаш много мечти и да успееш да ги осъществиш всичките!
  И ето една песничка специално за теб 🙂

 5. Светла Павлова says:

  Честит рожден ден на детето и от мен! Пожелавам ѝ да запази близостта с баба и дядо, защото тази близост ще ѝ помага винаги в живота.
  И понеже не може без музикален поздрав:

  • Hombre says:

   От името на Сандра, благодаря, Светле!
   Пожелавам и на теб в скоро време да станеш свекърва и поне на две внучета да се радваш. 🙂

 6. Светла Павлова says:

  А на дядото на рожденичката, нищо, че не е на тлинайсет, да не спира да рипа като тези младежи:

 7. Homo faber says:

  Честит да е рожденият ден на унуката ти, Омбре!
  Да е жива, здрава, с късмет много усмихната и добра. Да преодолява смело трудностите в чудото-живот, да бъде истински човек!
  Да радва всички роднини с успехите си!
  П.П. А, да… дедо Омбре да я слуша и с другото ушe! 🙂
  А за празника… две песни ..

  • Hombre says:

   Ще бъде, Фабер!
   Слушам и с двете ушета. Моят подарък е люлка, метална конструкция за ранчото. Да мога и аз понякога да се полюшквам на нея… 🙂

 8. aman11be says:

  Честит рожден ден, Сандра! Пожелавам ти да си здрава, щастлива и усмихната! Да вярваш в мечтите си и да ги преследваш упорито! Само така те стават реалност. Да слушаш по-възрастните, но да вярваш на собствения си усет. 🙂

 9. генек says:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s