Мълчанието на агнетата

 

Царят е гол! В конкретния случай не е важно кой го е казал, а какво точно е казал.

ПФ иска ДПС да е под тотален надзор на службите – обяви съпредседателят на ПГ на Патриотичния фронт Валери Симеонов пред “Фокус”. Ако все още има у нас българин, който не е разбрал за антибългарската роля на етническата партия ДПС, време е да го осъзнае. „ДПС е незаобиколим фактор за политическия живот в България, гарант за правота и свободите на хората с небългарско национално самосъзнание”. Това е пълен нонсенс, димка в очите на неграмотниците и лековерните. Тази партия, дами и господа е основана от наследници на терористи, извършили няколко атентата срещу мирни български граждани, довели до смъртта на мнозина от тях, включително и на деца и би трябвало по закон да бъде забранена и да се преследва нейната дейност. Но не и у нас, понеже сме големи демократи… Този път неосманистите ни превземат не с огън и меч, а с икономическа инвазия, вкарвайки в действие и мощна пропагандна машина, без да жалят никакви средства. Ще спомена само някои от техните “постижения”: преяждане с власт на национално и местно ниво, новини по Българската национална телевизия на турски език, турски сериали по повечето от телевизионните канали, излъчвани в ефира от български телеоператори, строеж на джамии и религиозно обучение със стремеж да стане задължително в някои български училища, нарушаване на Конституцията за употребата на българския език като официален, претенции на мюфтийството за джамии, построени върху българска земя, използване на религиозни атрибути като дрехи закриващи лицето и тялото на жената на обществени  места и т.н.

Повдигам отново този въпрос предвид все по растящата опасност от терористичната дейност на т.нар. „Ислямска държава”, в чиято идеологическа същност са заложени принципите на шериата и всички, които не са мюсюлмани трябва да минат под ножа, образно казано… Няма какво да се заблуждаваме – ДПС държи в подчинение своя електорат на базата на някаква верска и етническа принадлежност, капсулирайки тази част от населението от останалата част от българския народ. И  всичко това с помощта на т.нар. „обръчи от фирми” и щедри финансови инжекции от Турция и други мюсюлмански страни. Елитът на тази партия получава указания директно от Анкара, в т.ч. и от турската тайна служба МИТ. Всичко това се знае у нас и никой не е в състояние да реагира по адекватния начин. Оня наглец, Лютви Местан, който се е образовал благодарение на българската държава, при това предполагам приет във ВУЗ без конкурсен изпит като представител на друг етнос, за разлика от нас редовите българи, продължава да плаши една не малка част от предимно турскоговорящото население у нас с „опасността” от отнемането на техните права и свободи от националистите. Питам се докога ще продължаваме да мълчим като агнета и да позволяваме да се отнасят към нас като към овце, без да се защитим?

Но няма какво да се изненадваме, след като и в други държави в Европа ислямизацията върви с бързи темпове. Прочетете статията “Ислямизацията на Осло” и сами ще се уверите.

Ще оставя на вас да изберете подходяща песен, с която да призовем всички онези българи, които все още се чувстват такива, да изразим заедно своя протест срещу безумието на нашите политици, преди да е станало твърде късно…

Advertisements

About Hombre

Nothing especially to excite your soul and heart...
Gallery | This entry was posted in По света, У нас and tagged , . Bookmark the permalink.

30 Responses to Мълчанието на агнетата

 1. Pasi says:

  Неангажиращо частно мнение на посетител на тепавичарницата.
  По снимката. Имаше един виц:”Дяволът когато си нема друга работа си е*е децата!”
  По есето: Като констатации и езикови похвати: вярно и на ниво.
  Недостатък: Изход от “кръговото” – липсва.
  Коментар: Раздробеният национализъм в България очевидно е необходим на етническата партия.Даже бих казал, че е манна небесна “за сплотяване на колектива” от около 600-700х.гласа на всички досегашни избори. Не е осъществен нито един пробив. Нещо повече, пробивът е обратен и е сред циганското малцинство – в Северозапада, Пазарджик, а скоро ще го видим и в София.
  Всичко е ясно, но целият въпрос се свежда до: “Что делать?”
  През 1919-20г. Ленин достига до извода че с “военния комунизъм” в икономиката, /разбирай централизирано разпределение на ресурсите и продуктите вместо пазар в условията на военна интервенция и опити за реставрация/ е свършено, и достига до идеята за небезизвестната НЭП, чийто литературен израз е Остап Бендер.
  В този ред на мисли достигам до извода, че е необходима нова политическа формация. Нещо ново като политическо говорене, действие и лидерство трябва да се появи на небосклона, което освен българите да привлече българските граждани с мюсюлманско вероизповедание към себе си, за сметка на ДПС. Идеологически това образувание го виждам по-ляво от БСП. Последната вече отдавна премина на центриски позиции с някои леви уклони, представляващи изцепки, а не смислени действия. Защо ляво? Защото само мисълта за “хладилника” е способна за обединява различни вероизповедания и съществени маси от различни хора, за разлика от “телевизора”, който е призван да ги разединява в полза на статуквото.
  Разбира се това не изключва, а напротив прави необходимо, като инстинкт за самосъхранение и масовото гласуване от страна на гражданите християни и атеисти. Поне толкова масово, колкото при циганите и мюсюлманите. Всякакви приказки и агитации за негласуване сред “интелегенцията”, ми се струват контрапродуктивни и дори вредни за България и българите в нея. Българинът трябва да осъзнае на инстинктивно ниво, като рефлекс от горещо, че и без по закон да е задължително гласуването, за него е просто жизнено важно да се яви пред урната и съвестно да упражни своето избирателно право. Последното аз го разбирам не само като право но и като дълг към България и към самия мен и поколенията след мен.

  • Hombre says:

   Другарю Паси, в скоро време възнамерявам да организирам у наше село семинар с образователна цел. От сега те каня да станеш лектор по тъй важния за страната ни въпрос за самото съществуване на държавата ни…

 2. aman11be says:

  Добър ден на всички! Първо, снимката е много подходяща за текста. Второ, всичко с искането на ПФ щеше да е прекрасно, ако не беше продиктувано от конюнктурни тяснопартийни интереси. Надявам се няма нужда да обяснявам, че подобно искане не се прави по този начин – чрез медиите, ако не е продиктувано точно от такива причини. Освен това г-н Симеонов достатъчно пъти в битността си на парламентарист е демонстрирал, че не е чак толкова много патриотичното в него.
  Трето, за съжаление трябва да припомня поговорката за лудия и зелника. ДПС беше създадена, укрепна и зае мястото си в политическия живот на България под крилото и опеката на част от върхушката на БКП, участвала в преврата срещу Тодор Живков и маскирала се след това като БСП. Конкретни имена – Адрей Луканов, Александър Лилов, Петър Младенов и компания. За съжаление в процеса на това партийно строителство са участвали и продължават да участват високопоставени лица от бившата ДС. Не знам на какво са се надявали, но резултатът, поне според мен, е, че са били здраво изработени от колегите си от МИТ. Въпреки че някои от тях или наследниците им, и до днес контролират част от бизнеса с турски фирми и се “отчитат” на ДПС. А най-изработени сме ние – раята, защото плащаме всички дивотии на властимащите. Както уж бил казал Аристотел Онасис “Каквото и да ти говорят, знай че става дума за пари.”
  Ако искате, може да следва и продължение. 🙂

  • Hombre says:

   Амане, не случайно съм направил уговорката още в самото начало, че не е важно кой го е казал, а какво е казал… Щом не ти харесва Симеонов (на мен също не ми харесва), чуй какво е казал д-р Илия Илиев, специалист по политическа психология: „…Същото е, че сме се примирили в България да има етническа партия. Такава деформация е в състояние да зарази и разболее целия обществен организъм, съсипва и държавата. Убеден съм, че това е направено нарочно…
   Прочети цялата статия тук: Нормалното е натикано в ъгъла, смесицата от реалити и реалност разболява
   П.П. Чакам продължение на размислите ти…!

   • aman11be says:

    Д-р Илия Илиев и полковник д-р Илия Илиев едно и също лице ли са да изясним първо. Защото като натисна върху името, излиза едно интервю в агенция Блиц от 2009 г.. А като натисна върху заглавието на статията, излиза снимката на Илия Илиев, уважаван от мен човек и журналист.

    • Hombre says:

     Амане, доколкото си спомням от други статии за д-р Илия Илиев, както и от негови гостувания в телевизионни студия, това е човекът от разузнаването. Снимката отговаря на лицето…

    • aman11be says:

     Повод да го уважавам още повече. 🙂

     • Hombre says:

      Изглежда е умен човек и добър професионалист в своята област…

     • aman11be says:

      Поне по това, което съм чувал от него по телевизията и в дискусии с други журналисти, ми се струва порядъчен човек. Макар че знае ли човек…
      By the way, може да се смеете на наивността ми, но гледайки снимката на Илия Илиев се сетих за един друг български разузнавач, който малко преди 1980 г., ако не се лъжа в датата, стана за малко медийна звезда, връщайки се от радио “Свободна Европа” – Хрисан Христов. В демократично време вече името на последния се свързваше с изграждането на групировките и май по-точно СИК. И даже имаше информация, че при случая “Белите брези” той е бил единият от хората в апартамента, пазен от “баретите”. Та двама души, работили в една и съща да речем институция. Единият как се развива и другият как. Накратко май не институцията определя човека, а човекът с това, което прави придава до известна степен облик на институцията.

     • Hombre says:

      Амане, допускаш огромна грешка. По презумпция всички са харни люде, до доказване на противното. Щото в противен случай би следвало да се усъмня и в твоята почтеност…
      Не мога да си спомня къде четох днес за специалните органи в Русия, където особено много се държи на имиджа на службата. Иначе, във всяко стадо си има мърша – и у нас, и при руснаците…

     • aman11be says:

      Аз пък какво общо имам с цялата работа? Освен това колкото и широко да съм скроен или да си мисля, че съм, но на човек, участвал в изграждането на “фирма” като СИК, ВИС и други подобни, не мога да кажа “харен”.

     • Hombre says:

      Кой е могъл още в началото да предположи какъв бизнес ще завъртят СИК и ВИС…?

     • aman11be says:

      Вчера или онзи ден някой ме обвиняваше, че съм се правел от време на време на балама. Сега аз какво да ти кажа? 🙂

     • Hombre says:

      Кажи си, Амане! Само се правиш или си 🙂

     • aman11be says:

      Пардон, не балама, а будала. 🙂

     • Hombre says:

      Не по врат, а по шия… 🙂

     • aman11be says:

      Май сега някой друг се прави на будала. 🙂

     • Hombre says:

      Аз не се правя, Амане. Такъв съм си… 🙂

     • aman11be says:

      “Кой е могъл още в началото да предположи какъв бизнес ще завъртят СИК и ВИС…?” Хайде сега, “…и ние пушим цигари “Кент” и ядем бонбонки тик-так…”. 🙂

     • Hombre says:

      Щото пък аз въобще не съм предполагал. Хем съм пушил “Кент” и съм ял бонбонки тик-так…

 3. genek says:

  ДПС е нормална българска партия – служи на друга държава, създадена е от престъпници, действа като мутренска банда…
  Не по-различни са от ГЕРБ, АБВ, ПФ, РБ и т.н. – до БСП и “Глас народен”…
  Ненормалното е, че служат на бившите и бъдещи поробители на България…
  Ненормалното е, че маса дьонмета се събраха там…
  Ненормалното е, че това се търпи…
  Изход?
  Теоретично – обявяване на ДПС за антиконституционна партия /има куп доказателства/ от КС.
  Което веднага прави предложението ми нереалистично…
  А нещо за ДПС-2 – които са открито управляващи?

  • Hombre says:

   Генек, склонен съм да се съглася с всичко написано от теб, с изключение на първото изречение. Всъщност, ти сам си го казал – ДПС нито е българска, нито нормална партия…

 4. Тракиец says:

  Може ли да попитам? Къде са тук е агънцата и как ще ги консумираме? По хайдушки или със спанак!?

  • Hombre says:

   Питай на воля, Тракиецо!
   Консумацията е по желание на клиента. Останали са саде овчици, болни от бруцелоза. Има и една-две напълно девствени – ни вълк, ни овен ги е онождал… Да стъквам ли огъня за хайдушкото чеверме?

 5. Тракиец says:

  Щото едното едине е по-евтино и може да нахрани повеке люде, а другото е по-изискано, значи!

  • Hombre says:

   Не те разбрах кое е едното и кое другото…?
   Аааа, загрях…! Едине ще рече ядене! 🙂

 6. Тракиец says:

  Браво! Да не си минавал през Албания наскоро? 🙂

 7. Pasi says:

  Като един частен и необвързващ посетител на тепавицата, усетих че нещо ме човърка из каде вътре… Все във връзка с темата “ДПС”. Едва сега вденах, че ми липсва мнението на дамичките. То за мен е много важно, щото де що съм чул христиенка да обсъжда въпроса, саде клетви! По-радикално от най-радикалните мъжове! И псуват на поразия… А уж слабички били, не разбирали от политика и тем подобни мъжествени измислици и съчинения. Ето защо си мисля /доколкото това тайнство ми се отдава/, че следващият минпред, президент и т.н. трябва да е от женски пол. Председателят на Конституционния, и всички останали главни съдилища- от женски пол. Главен прокурор – жена, ама като оная румънката. Захапе ли, да нема пускане. Вълкодав един вид. Та това ми хрумна и го споделям. Дано някоя от дамичките го прочете, та да ми тури цървена точка… Щото както е известно реагирам на цървено, нищо че съм левскарин.

  • Hombre says:

   Честни, частни посетителю, тая дето си я намислил нема да стане…! Кога ще ме запознаеш с некоя от тия дамички, дето псуят като мъжове? Да не се окажат травестити? Чу ли, че и Мишел (съпругата на Обама) си е правила опрерация за смяна на пола? Преди това се е казвал(а) Майкъл. Така че – немам доверие на мъжествените жени. А пропо, преди малко се прибрах от разходка, по време на която говорих с комшията бай Иван. Човекот не си спести псувните по адрес на вътрешната министерка Бъчварова. Според него, по-некомпетентен министър на този пост никога не е имало…
   Нека оставим жените да си гледат женската работа, а на нас да оставят мъжката!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s