Волен е болен

Едва ли е необходимо който и да било средно интелигентен човек да е учил медицина, специалност „Психиатрия”, за да постави на Волен Сидеров без грешка диагноза „Луд за връзване”! Не за първи път този психопат доказва, че мястото му не е в Парламента, а в едно друго заведение, където да го обгрижват 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата… Вчерашният случай в НАТФИЗ ясно показва до къде може да ескалира напрежението в обществото ни, ако не бъдат взети спешни мерки за озаптяването на този идиот (според гръцкото значение на тази дума – private citizen).

Понеже имал  депутатски имунитет, смята, че  всичко му е позволено и за него не се отнасят законите, които той почти ежедневно нарушава. Как е възможно да скандализира не само обикновените граждани и да им иска обяснения в ролята на есесовец, да се държи арогантно и спрямо органите на властта? Право да ви кажа, ако това лице (по-скоро г@з) се държи хулигански така спрямо мен, като нищо не един, а няколко юмрука ще получи в сурата, каквото и да ми коства това! И, както във всички приказки с хепиенд, най-накрая си намери и той майстора… Това беше само предупреждение, но не и финала на неговата политическа кариера.

Сега, като сравнявам „АТАКА” със сродната й гръцка партия „ЗЛАТНА ЗОРА”, ония ми изглеждат като пионерчета пред нашичкия бабаит.

Съвсем в реда на нещата, възниква въпросът докога ще търпим безобразията на една шепа маргинали, постоянно нарушаващи обществения ред и търсещи повод да привлекат вниманието на масмедиите с пореден скандал. Длъжни ли сме ние като граждани да търпим всичките тези действия на щурмоваците на Волен, докато наистина не се стигне до проливане на кръв на хора случайно попаднали на мястото на изстъпленията им? Ако аз бях на мястото на полицая, в чието лице крещеше Волен от разстояние не повече от 10 см., такава глава щях да му ударя, та да ме помни дълго време. Още повече, че Волен не отстъпи след направеното му предупреждение. А може да е и вирусопреносител… Всеки независим и справедлив съд би оправдал длъжностното лице, тъй като е действал в условия на  неизбежна самоотбрана.

И какво излиза – вместо полицията да се бори с ОПГ и битовата престъпност, занимава се с един, който би следвало да е обект на особени грижи на IV-ти километър или друго специализирано заведение. За какво плащаме данъци, като органите на реда не си изпълняват  задълженията по предназначение?

Според оценките на двама специалисти – психиатърът д-р Веселин Геров и криминалния психолог Росен Йорданов, Волен Сидеров не е луд, от което на мен не ми става по-леко… Който желае, може да прочете цялата статия ТУК.

Видно от създалата се ситуация, г-жа Румяна Бъчварова може да бъде всичко друго, но не и министър на вътрешните работи! Крайно време е да седне на нейния стол човек професионалист, който не се страхува да приложи закона спрямо всеки, който го е нарушил…

И понеже стана дума за един луд, с цел да ви разведря поне малко, предлагам ви да видите един забележителен спектакъл на CRAZY HORSE:

All rights reserved

Advertisements

About Hombre

Nothing especially to excite your soul and heart...
Gallery | This entry was posted in Политика и социология, У нас and tagged , . Bookmark the permalink.

34 Responses to Волен е болен

 1. rusalka2013 says:

  Още една позиция по темата:
  Не Сидеров е страшен, държавата е смешна

  • Hombre says:

   Русалке, тоя път и аз заставам на страната на леля Цецка Цачева, с искане за отнемане имунитета на Волен Сидеров! Но народът не се интересува има или нема имунитет този кресльо. Кадрите са показателни:

 2. Тракиец says:

  Напълно съм съгласен с теб, но не и в констатацията, че човекът е ЛУД за вързване. Напротив! Считам, че ЧОВЕКОТ много добре играе ролята си. Не забравяйте, че той и неговата ТВ Алфа олицетворяват върха на русофилството в БГ. Извода си го направете сами. Парите не миришат!!!!!

  • Hombre says:

   Тракиец, не мисля, че Русия има нужда от такива като Болен Сидеров! Вече на всеки стана ясно, че той е като неуправляема ракета…

   • Тракиец says:

    НУРС / неуправляем ракетен снаряд/ Да прав си! Споделям твоето мнение. Въпросът е, кой го оторизира да бъде защитник на Руската позиция в Бг????!!!! На кой господ служи и не е ли това мащабна операция за дескридитиране на руската политика, чрез такива като него??????????????????????????????????????

    • Hombre says:

     Прав си, Тракиец! И аз мисля като теб!

    • Homo faber says:

     Па човека сам се оторизира, фаща една сламка, дето никой не я държи за да излезе на повърхността. А и никой сериозен мангизлия, не залага на слаб кон в препускането. Може би само некои дребни фукари с пари, които не разбират…

     • Hombre says:

      Фабер, доколкото си спомням, ти имаш бая пари като вестници. Само не разбрах – ти от сериозните мамгизлии ли си? 🙂

   • Homo faber says:

    И Россия не е толкова проста, да фърля пари ей така, на ветъра …

   • Homo faber says:

    Да ааа, ама ролята си в пиеска, която играе човеко сам си я е измислил, други постановчици нема. Второразреден актьор е, и пари излишни, защо да дават постановчици разни, като пиесата нема да се ползва с успех …

    • Hombre says:

     Ми тоя човек смени толкова роли – все една ще му пасне…

     • Homo faber says:

      Те това е сърцевината на проблема, дето керката го препредава…”Не Сидеров е страшен, държавата е смешна…” Може да се добави и жалка…

     • Hombre says:

      Фабер, що не ми зададеш директно въпроса – Русалката моя щерка ли е или не? 🙂

 3. Тракиец says:

  • Hombre says:

   Абсолютно верно!!!
   Те ти и от мен една голяма новина:

   Този медал е подарък от внучката ми за грижите и любовта, с които я обгръщам ежедневно… 🙂

 4. Homo faber says:

  Омбре, аз въпроса съм си го изяснил, ти си задай, въпроса…! 😉

 5. Homo faber says:

  А на другият ти въпрос, Омбре, да ти отговори генерала, неговата картотека заема два апартамента… 🙂

  • Hombre says:

   Забавлявам се с твоето ясновидство… 🙂
   П.П. Като си толкова добър, я кажи какво прави моят приятел от Добричко? Отдавна нямам никаква вест от него… 🙂

   • Homo faber says:

    Нема ясновидство тук, има задаване на въпроси като след школуване в некои едновремешни N-ски учреждения… 🙂
    П.П. Па ти веке имаш ли приятел, добричлия, или си 1 000 007 посетител, според в. “Нова Добруджанска трибуна”… 🙂

    • Hombre says:

     Той може да не ме признава за свой приятел, но аз все още тая скъп спомен за него…

     • Homo faber says:

      Така е любовта – опияняващата, не се забравя… Само тихинко и озъртайки се, се наднича през ключалката, некой инфантилен пубер, да не ти е заел местото…

     • Hombre says:

      Така е! Страдам…

 6. И за ГЕРБ и за АТАКА са гласували хора. Глас народен, глас божи. Аз нямам право да изкажа възмущение, защото не гласувах на последните парламентарни избори и моето мнение струва по-малко от мнението на наеграмотен циганин, който обаче е пуснал невалидна бюлетина.

  Калфин да не е в правителство, в което не участва Бъчварова?

  Та громете тези, които не гласуват, вместо да се замислите за тези, за които сте гласувал.

  • Hombre says:

   Отстрани е лесно да се раздава акъл… Аз лично на никого не налагам мнението си – който иска да гласува, който не иска – негова си работа. Не говоря въобще за политически пристрастия, а за компетентност и професионализъм (Калфин и Бъчварова).
   То не бяхме „наивни тарикати”, „балами”, а сега и „овчеглави сульовци” имащи „инфантилното мислене на вечни пубери…” Така ни нарече един популярен блогър, който не пести епитетите към всеки, който е дръзнал да му противоречи.
   Не той, а ние (гласуващите) сме тези, които настояват „С една цел – някой да гласува така, както ТЕ смятат, че трябва…” Така като се замисля, питам се каква е разликата между него и Волен Сидеров?
   Направете сами справка колко богат речник има този човек, без грам позитивно мислене, изпълнен с много злоба и омраза към заобикалящия го свят. Вижте има ли поне една негова статия, в която да не е оплюл и заклеймил всеки, когото е удостоил да бъде негов враг… Мания за величие или дебилизъм – крачката е само една…

 7. Тракиец says:

  Опитах се да отворя статията, но се оказа ,че вече е блокирана. Копирах резюмето и го публикувам.
  ЦАРЯТ Е ГОЛ!!!… ДАЛИ Е ГОЛ??!!
  Случайно ли вниманието на цялата общественост беше отклонено от изборната тематика и от множеството възникнали обезпокоителни въпроси, като например този за неработещите цял ден сайтове на ЦИК, ГРАО, МВР и МВнР – четирите институции, имащи пряко и косвено отношение към изборния процес, с всички произлизащи от това последици, които доведоха до безпрецедентен хаос и нарушиха нормалното и прозрачно протичане на изборния ден, граничещо със съмнения за валидността на изборите?
  Спомняше ли си въобще някой в неделя вечерта, че преди няколко часа е имало избори, или всички гледаха драматичния спектакъл в пикантен риалити формат, излъчван директно от НАТФИЗ?
  Средство ли е аферата „НАТФИЗ“ да се отклони вниманието от отразяването на следизборния хаос и на настъпилия ад в зала Арена Армеец, достигнал измеренията на заложническа криза?
  Имаше ли опит в тъмното да бъде заметено нещо под килима, докато Сидеров всеотдайно привлича върху себе си вниманието на медийната аудитория, а от партийната телевизия призовават „робите да се събудят“?.
  ..Наясно ли е партийното ръководство на Атака, че много от техните поддръжници се почувстваха невероятно объркани и изпитаха срам, смут и отчаяние, виждайки патриотичната си кауза за пореден път стъпкана в калта от собствения им лидер?
  Целят ли тези действия дискредитация на партия Атака, а оттам – на патриотичните граждански настроения в държавата?
  Мислещите хора в Атака ще се осмелят ли да извикат, че царят им е гол, или ще се надяват друг, външен човек, да свърши мръсната работа?
  Да?
  Добре.
  ЦАРЯТ Е ГОЛ!

 8. aman11be says:

  Няма по-прост народ от българския!
  И за това не ни е виновно турското робство. Като се замисля, то по-скоро е следствие, а не причина на темата на статията.

  • Hombre says:

   Братко Амане,
   Предполагам, че авторът на статията е българин, който от благоприличие не е казал кой е! Ние бяхме образован народ, но вече и това не сме… По-важното е другото – всеки дърпа чергата към себе си, без да го е еня за народния интерес. Ще се възползвам от един цитат само:
   „Те даже не са народ, а сбирщина от прости хора, защото народността не е просто принадлежност към дадена географска територия, а съвкупност от общи цели, идеи и ценности, съвкупност от общи действия, целящи развитие на цялото общество, общи действия за реализиране на идеите и опазване на ценностите”.
   Половината електорат гласува, а другата пасува… И се намират проповедници, които смятат, че негласуването е правилният път, а всички останали са глупаци или наивни тарикати. Какво да коментирам човек, който се смята по-умен от половината от българския народ?! Нека си живее с тази илюзия и да интерпретира гледната точка на другите като нещо , което уж са искали да кажат…
   Кой се страхува от истината – този, който налага цензура или този, който се опитва в честен, открит диалог да обоснове своята теза?
   П.П. Понеже не си ме лайкнал, предполагам, че си против критиките ми по адрес на Волен… 🙂

 9. aman11be says:

  Не съм те лайкнал, защото едва сега ми остана време да погледна какво става в Тепавицата. А за случая с Волен ще кажа само “Не е луд, който яде зелника…..”. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s