Денят на тепавичаря

Драги другарки и другари,

Ако забелязвате, напоследък ставам все по-лаконичен и по-кратък. Това е така, защото нашите гледни точки по широк кръг от въпроси все повече се доближават и е без значение дали аз ще се произнеса по някоя тема, или вие… Смятам, че ще бъде по-авторитетно ако вие първи вземете думата.

Вчера в редовната рубрика по btV „Лице в лице”, с водеща Цветанка Ризова, станах свидетел на едно изключително гадно интервю, озаглавено „Знаците от визитата на Виктория Нюланд у нас”, с гост Иво Инджев. На мен лично ми е трудно да нарека „гост”такъв тип, но айде от мен да мине, ще си затворя очите. От устата на този майцепродавец, чужда подлога и откровен русофоб се изляха толкова много лъжи, че ми е трудно да повярвам, ако все още има някакво правосъдие, да не му потърсят сметка тези, които той оплюва без капчица свян. За мен този условно наречен „човек” е изтъкан от злоба и омраза и плещи каквото му дойде на устата, без да приведе поне едно единствено доказателство за това, което твърди. А съм сигурен, че ще се намерят хора, които ще повярват на думите му, без да се замислят дали в тях има някаква истина. Той, че е боклук, всички  го знаем, но защо постоянно му се дава достъп до медиите, за да петни името на българската журналистика? Не мога да си представя, че някой е наредил „отгоре” на Цветанка Ризова да го покани, само защото е много интересен събеседник. Откъдето правя извод, че и тя е като него, но добре прикрита под булото на „независимата” журналистика. Ако направим един паралел с предаването „Деконструкция” на Петър Волгин, когото свалиха от ефир по някакви измислени обвинения, веднага лъсва цензурата спрямо хора, които се опитват да изразят своето собствено мнение, без да стават рупор на други, които им плащат България да изчезне от картата на света. Снимката горе вляво е нагледна илюстрация на това какво представляват тези *******, а не хора! Много станаха троянските коне като него! Някой трябва да им покаже къде им е мястото. Чувствам се омерзен, обруган, с унизено достойнство като българин, поради което ще търся морална подкрепа от всички вас. Честните хора винаги имат своя позиция, която трябва да стане обществено достояние.

Аз свърших, ваш ред е да се изокате, ако имате какво да споделите. Разчитам особено на Паси и Тракиеца. Те знаят защо…

Песента е за всички, които обичат майка България:

Advertisements

About Hombre

Nothing especially to excite your soul and heart...
Gallery | This entry was posted in It is not a Humor!, POLITICS & SOCIETY and tagged , . Bookmark the permalink.

92 Responses to Денят на тепавичаря

 1. Тракиец says:

  Браво, Омбре! Много прочувствено и много българско! Аз обаче имам малко по-различна точка от твоята относно явленията Минджев и Коритаров! Считам, че такива като тях са полезни за делото, именно защото втвърдяват електората. Да, прав си, ще има такива които ще им повярват, но това е такъв нищожен процент от общото, че е без значение. Следя техните изяви по форумите и смело мога да заявя, че трудно бих понесъл толкова псувни и хули по мой адрес. Така че, не мой да се косиш българино! Предателят винаги си е предател и говори това, за което му плащат. Истината излиза наяве и никой не може да я спре! Както и в историята, Нали така!? 🙂

  • Hombre says:

   Благодаря за похвалата, Тракиец! Всъщност, гледната ни точка за “явленията” Минджев и Коритаров съвпада напълно. Но защо трябва да позволяваме да замърсяват ефира с присъствието си, вместо да намерим по-лесен начин да ги шкартираме?

   • Homo faber says:

    По-лесен начин нема да намериш, докато през големата вода, а и по река Дунав, насам текат и ги заливат въпросните люде, пък и други такива… цунами от какво… ми еврейчета, както им кажуваш… 🙂

    • Hombre says:

     Не съм казал аз да намеря по-лесен начин, а с дружни усилия да ги пратим там, откъдето нема да посмеят да си покажат главите. Кво ще кажеш да ги залеем с катран и да ги овъргаляме с перушина от главата до петите…?

  • Hombre says:

   Кво да кажа…? Луд за връзване. Да беше се допитал до народа какво мисли за българо-руската дружба…

 2. Тракиец says:

  И за да не натягаме много силно обстановката, защото днес отново е Бабинден ден и ден на Прегръдката, прегръщам всички баби една по една!
  ЩЕ ВИ ПАДНЕ ЧЕНЕТО! Конкурсът Мис баба в Бразилия засенчва млади миски!

  • Hombre says:

   Те това е баба!!! 🙂 Затова руснаците викат на всички жени “Баби”. 🙂

 3. Тракиец says:

 4. Homo faber says:

  Ко да ти споделим, мило другарче! Нещата са по-прости и от фасуля. Нема нужда, човек да се разпростира с много писани страници. То се знае, или ако перефразираме приказката… за боклуците или нищо или истината. А истината е очевадна! Ето само един пресен фрагмент от нея: Иво Инджев е член на Източния екип за стратегически комуникации на Европейския съюз. Ето с какво се занимава Източният екип за стратегически комуникации на Европейския съюз: ” … Екипът е създаден след обобщаване на заключенията от срещата на Европейския съвет на 19 и 20 март 2015 г., която подчертава необходимостта от „противопоставяне на нарастващите дезинформационни кампании от страна на Русия.“
  Ми да, дезинформационни кампании само Русия прави, другата страна е бела, като моминско дупе… 🙂

  • Hombre says:

   Браво, Фабер! Твоето разузнаване яко е работило и е събрало важни сведения за безродника Минджев!
   Отново ще се позова на старата приказка за крадеца. Не Русия, а ФАЩ са тези, които викат “Дръжте крадеца”!

   • Homo faber says:

    Браво, браво, ама моето разузнаване /както го казваш/ ряпа да яде.
    Три пъти браво, за вашето разузнаване, Омбре. Разбра се, че то има сведения, колко точки и тройки е отбелязал Ким Чен Ун /голям почитател на баскетбола/ – Генерален секретар на Корейската работническа партия, учител и вожд на КНДР, при вчерашния мач срещу отбора на Машиностроителния завод в град Хъйчхън. 😀

    • Hombre says:

     Фабер, тъкмо те похвалих и ти се изложи! Не разбра ли, че в България вече нема ни цивилно, ни военно разузнаване? Всичко унищожиха методи андреевци и евтим костадиновци. А бъчонката постави надгробната им плоча. Превърнахме се в държава без имунна система – за радост на всички натовци и чужди агенти, действащи у нас абсолютно безконтролно.
     Слава, Богу, че твоето частно разузнаване не спи!!!

     • Homo faber says:

      Омбре, така е… нема го разузнаването. Но има хора, като теб, играли си на “стражари и апаши”, които ги боли и мислят и работят за възкресяването на държавното разузнаване в условията на развитото капиталистическо общество!!!

     • Hombre says:

      Фабер, къде го виде моето досие? Дай некъф линк, та и аз най-накрая да се запозная какви съм ги вършил… 🙂

 5. Тракиец says:

 6. Тракиец says:

  Абе лумпен! Нали вие планирате хаоса и рецесиите! Ама този път не предвидихте две неизвестни Русия и Китай. Да рецесия ще има, защото години на ред вървяхме след вас към ръба, но важно е кой и как ще излезе от пропаста. Вас не ви виждам!
  РИЧАРД РАН: ГОЛЯМАТА РЕЦЕСИЯ, ЩЕ ДОВЕДЕ ДО НЕСИГУРНОСТ И ХАОС ПРЕЗ 2016

 7. Кисса says:

  „Руснаците идат, червеи, повярвайте – руснаците наистина идат”, изригна Ташева.
  Никой не си прави илюзии, че може да спечели война срещу Русия. Путин направи огромни реформи. Армията не е бедна, изпокъсана и отчаяна, както твърдят някои.
  Русия строи капитализъм с човешко лице, каза още депутатката от „Атака”.

  Бравос на другарете, възхищаващи се на дебелата псевдо-патриотка, атакистка, водеща в т.нар. “ТВ Алфа”. И дето чекат руснаците да дойдат. Капитализъм с човешко лице – ХА, ХА, ХА.

  Дами и господа, желая ви един хубав край на седмицата.

  На другарете, щото другарки не мисля да посещават блогчето, желая по-скорошно идване на руснаците, ведро съществуване под управлението на Волен Сидеров и … да стъпчат всичкото червей, дето цитира големата “журналистка” Ташева.

  Аре, от мен едно чао завинаги. Срам за тепавицата, жалко.

  П.П. Червеи и червейки, Честит Бабин ден и наздраве!

  • Hombre says:

   Кисса, Третата световна война чука на портите ни! Да не съжаляваш после за думите си!

 8. Тракиец says:

  А ето ви и един “Деконструктивен” обзор! Много е забавно препоръчвам ви го.
  Деконструкция на годината

 9. Тракиец says:

  Специално за Кисса!
  Les dessous de la crise entre Rome et Bruxelles

  • Hombre says:

   Кисса не вярва на сълзи. Едва ли ще се трогне…

  • Кисса says:

   И какво искаш да ми кажеш с тази стара новина, драги? За сведение, всяка сутрин поне час, гледаме, докато си пием кафето в леглото, теленовините и преглед на световния печат по престижни канали, нямащи нищо общо с т. нар. ТВ Алфа. Италианския премиер Маттео Ренци има топки и е ударил с юмрук бюрцето на Юнкер, заявявайки, че Италия е една от ГОЛЕМИТЕ и важни държави в Европа и думата и трябва да се чува равностойно с тази на останалите, не може да бъде телекомандвана от Европа. Точка. Едва ли си се осведомил, че след тази изява не погъкнаха ни Меркел, ни Камерън, ни Холанд.
   П.П.Омбре, не вмъквай неадекватни вметки от мое име. За какви сълзи, кръв и пет лева става дума в статията, моля?

   • Hombre says:

    Скъпа Кисса, уважавам твоето мнение, но не го споделям! Никакви вметки от твое име не съм правил, а само коментар от МОЕ ИМЕ!
    Дълбоко се съмнявам, че няма други дами (другарки), които да разсъждават като преобладаващата част от тепавичарите.

    • Кисса says:

     Можеш спокойно да си спестиш и неадекватните коментари, благодаря предварително. Отговорът ми беше отправен към Тракиец, дал линк-а, не към теб. Никой не те принуждава да си съгласен с мен. Бъдещето ще покаже кой е крив, кой прав. Бъдете здрави.

     “Кисса не вярва на сълзи. Едва ли ще се трогне…” От какво да се трогна и къде в статията става дума за сълзи? Или драскаш без да четеш, колкото да не си пас?

     • Hombre says:

      Твърде буквално си възприела коментара ми! Хвърляш се като Павката Морозов в боя за защита на “справедливата” капиталистическа кауза!
      Не те карам да обичаш руснаците, както и ти не можеш да ме накараш да обичам хамериканците и затлъстелите от преяждане западни европейци. Същите тези, които гледат на България като на своя колониална територия…

    • Кисса says:

     Съмненията ти остават без грам доказателства.

     • Hombre says:

      Така да бъде! Впрочем, нали вече окончателно ми каза “чао”?

   • Тракиец says:

    Изобщо не съм фен на Алфа и Сидеров! Това, че същият се прави на русофил, не означава автоматично, че всички русофили са му поддържници. Става въпрос за измекяри като Инджев и Коритаров. А иначе просто исках да ти покажа, че Италианците поумняха по-бързо. Навярно знаеш, че бяха против удължаване на санкциите. Тук няма и капка русофилство, просто бизнес, драга! На ясно съм с ролята на Русия в изграждането на българската държава след руско-турската война и всички останали доводи за времето на Соца. Просто от двете злини за България Русия или САЩ избирам по-малката и по- изгодна. Със СССР имахме общ пазар в който изнасяхме, а от САЩ само внасяме. СССР разви българската промишлености я кооперира, със Сащ имаме право само да купуваме. Сега ни набутват и TITIP/ ако не бъркам как се изписваше/ а с Соц.лагера имахме СИВ където всичко се купуваше, даже не достигаше. Това не е жалба по соца, а жалба по времето когато живеехме мирно и спокойно и не си внасяхме изкуствено терористи, а имахме реална система за колективна защита “Варшавски договор”, а не някакво жалко подобие на военна сила каквото е NATO.

 10. Homo faber says:

  Омбре, не казвам, че имаш досие и че си ги вършил, некъкви. Както аз немам частно разузнаване, така и ти немаш, такова или държавно. 🙂

  • Hombre says:

   Таман хората си помислиха, че съм прототип на Емил Боев, и ти ме зале с кофа ледена вода…

   • Homo faber says:

    Важното е ти да си мислиш, че си прототип на Емил Боев. Повече топли … 🙂

    • Hombre says:

     В такъв случай ти пожелавам да си мислиш, че си Владимир Путин! В тая студена зима добре ще ти се отрази… 🙂

  • Hombre says:

   Въртиш, сучеш, все за секс си мислиш! А чергата под краката ни вече гори…

   • Тракиец says:

    Не друже! Мисля само за Демографския прираст! Щото арабите ни изпревариха, а пък ти вече не можеш! 🙂 Ама може и да греша! Нали си прототипа на Емил Боев все пак, а аз на Джеймс Бонд!

 11. Тракиец says:

 12. Тракиец says:

  • Hombre says:

   А знаеш ли какво означава на гръцки махера (machaira)? Означава нож!

   • Тракиец says:

    Гръцкият е диалект на тракийския, така че ти вервам!

    • Hombre says:

     Не съм изненаден от отговора ти! Само не разбирам защо след като траките са обитавали днешните гръцки земи, защо и те да нямат правото да се наричат потомци на траките?

     • Тракиец says:

      Ама за това говоря и аз от много време! Става въпрос за цивилизацията, която не се нарича Древногръцка, а Тракийска! А иначе сме едно и също, както и турците в Южна Тракия и Анатолия/ Анадола/.

     • Hombre says:

      Айде сега, нема да плюем срещу роднините си!

 13. Тракиец says:

 14. Тракиец says:

 15. Кисса says:

  Преди да си тръгна ОКОНЧАТЕЛНО, държа дебело да ти подчертая, че НИКОГА и НИКОГА не съм заявявала да обичам американците, както и НИКОГА и НИКОГА, че мразя руснаците. ЯСНО?

  НЕ ОДОБРЯВАМ политиката, водена от правителствата и на двете страни. Толкоз. Погледни малко по-далеч от носа си и баста с неоснователни обвинения.

  • Hombre says:

   Да, права си, Кисса! Спомням си, че беше на една ръка разстояние както от руснаците, така и от американците. Само че, за всички военни конфликти и кризи по земното кълбо пряка вина носят САЩ, а Русия е само следствие…
   Погледни малко по-далеч от носа си и баста с неоснователни обвинения”. И да искам – не мога! Не всички имат твоя проницателен ум!
   Умолявам те, ММК, не си отивай – ще ми липсваш! Искаш ли да ти падна на колене?

  • Тракиец says:

   Тогава не разбирам защо се сърдиш!? Мислим еднакво, значи няма причина за раздор! Да живее България!

   • Hombre says:

    Да живее България – от Дунава до Бело море!
    Тракиец, постарай се и ти да въздействаш на Кисса! Кажи й, че ние я обичаме и я молим да не си отива. Спорът си е спор, но никой не е засегнал личното й достойнство, както тя го е възприела. Често, когато спорим с жена ми, тя ми казва, че за разлика от нас мъжете, които търсят логика, при тях е обратното – първо са емоциите.

 16. Кисса says:

  А, пропуснах, като си толкова против затлъстелите, вземи, че махни тази дебела и тъпа п@тка горе вляво, така може и да се опита да ти повярва човек. Гиди фурнаджийска лопата, падна толкова ниско, че цитираш думи на атакисти, стига да съвпадат с посоката на мислите ти. Ха честито пребоядисване, ако си станал атакист!

  • Hombre says:

   Тази „дебела и тъпа патка”, в сравнение с Иво Инджев и себеподобните му е богиня. Предполагам, че е поне толкова интелигентна, колкото си и ти. За мене не е важно КОЙ е казал нещо, а КАКВО точно е казал. В случая подбрах нейната снимка само защото е казала една истина за тези боклуци.
   Бъди спокойна – не съм фен на Болен Сидеров, макар че не може да му се отрекат някои истини, които досега никой сериозен анализатор не е опровергал.

 17. Тракиец says:

 18. Тракиец says:

  Готово! Издигнете ми кандидатурата и като онзи италиански комик, току виж стигна до финала!

  • Hombre says:

   Съгласен ли си аз да ти бъда пиарчик? 🙂

   • Тракиец says:

    На това се надявах! 🙂

    • Hombre says:

     Нали разбираш, че услугата не е безплатна? Ако успееш на втория тур да спечелиш изборите, не искам нито повече, нито по-малко от това – един таен съветник да ме направиш. 🙂

 19. Йосарян says:

  Интересна птица е Иво Инджев. Завършил в Москва, агент “Ивайло”на ПГУ (След като е приет за студент в Софийския университет, Иво Инджев доброволно се обръща с молба към Първо главно управление на Държавна сигурност да бъде изпратен да учи в чужбина). “След Десетоноемврийския преврат Иво Инджев се разграничава от предишната си дейност в подкрепа на комунистическия режим в България, включително и като секретен сътрудник на Първо главно управление на Държавна сигурност”.
  След като свърши мандата на Г.Първанов, мислех,че ще умре от глад ама не, стана русофоб, Путинофоб и какъв ли не фоб, даже и Тиквофоб, щото Боко не го покани на софрата, ама те мафиотите не обичат предатели. Или поне такива, дето не им вършат работа.

  • Hombre says:

   Йосаряне, казваш интересен… колко да е интересен тоя Иво Инджев? Най-обикновен предател-безродник! На такива и децата им се срамуват и отказват от тях…

 20. Тракиец says:

  Нееееее! Приготвил съм ти Солунската митница, щото Свиленградската я закриха! 🙂

 21. Тракиец says:

  А ето ви и нещо ново и свежо!

 22. Тракиец says:

  • Hombre says:

   Отлично, так держать, тов. Путин! С диктатори така се разговаря…

 23. Тракиец says:

  Този анализ изглежда фантастичен, но в него има много логика. Препоръчвам ви го!
  Ротшильды переезжают в Россию. Испытание медными трубами

  • Hombre says:

   Интересен материал! Заслужава задълбочено проучване…

  • aman11be says:

   Доста разширен вариант на “предсказанията” на Ванга и Слава Севрюкова как след няколко десетилетия България ще бъде центъра на света, как около нас ще бушуват войни, ще има кръв и нещастия, ще се вихрят природни бедствия и само ние, населяващите “свещената земя” ще живеем щастливо и ще носим факела на прогреса за планетата. Разликата е само в това, че въпросната статия е предназначена за руснаците. Като червена нишка на няколко пъти се появява идеята, основна според мен, “стойте си у дома, търпете несгодите и ще бъдете възнаградени в светлото бъдеще”. Познато, нали? Дали тези народи, които се чувстват щастливи в настоящето, имат нужда от подобни статии? 🙂

 24. Тракиец says:

  Напротив! Прочети го още веднъж и по-задълбочено. Точно на руснаците и украинците се пада честа да бъдат жертвани в името на каузата “Нов Израел”. Чел съм подобни мнения и от други автори, но този е доста обстоятелствен. Може би тестват системата. 🙂

  • Hombre says:

   Да ви налея ли по една водчица, за да ви върви по-мазно спора?

  • aman11be says:

   “Честта”, както казваш, да бъдат жертвани, се пада на украинците, т.е. на днешното население на Украйна, защото там, според автора на статията, ще се състои последната битка между Русия и САЩ, след която САЩ ще загубят значението си на световен жандарм и ще се обърнат към “пиратството”. След тази битка, пак според автора, Русия ще поеме нагоре, а (поне) част от населението на Украйна, от тези които са оцелели, ще осъзнае своята руска/малоруска идентичност и ще застане от правилната страна. След време ще се възстанови някогашния СССР. Няма значение под какво име. А в още по-далечно бъдеще, т.е. рано или късно и Китай ще влезе в състава на Империята, според автора. Умишлено не давам цитати, каквито има достатъчно, за да не стане постът ми прекалено дълъг. 🙂

 25. Тракиец says:

  Да така е, но на каква цена! “Американизиране” т.е. довеждане в състояние на полуидиотизъм! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s