Една непланирана сесия

 • Понеже се разви една  доста интересна дискусия, пренасям цялото й съдържание от вчерашния ден, до днес:
  Светла Павлова says:

  Как и къде живее щерката на татко:
  Как и где живет старшая дочь Путина Мария (фоторепортаж)
  Не се тревожете, тепавичари, бленуваният комунизъм ще почука и на вашата порта. Все някога… Дерзайте! Но някои винаги ще бъдат с едни гърди напред от равните.

  • Hombre says:

   Мило Светле,
   Така като ме гледаш на портрета, приличам ли ти на идиот? Никога не съм бленувал за комунизъм във вида, в който ти си го представяш. Дори не съм допускал, че може да бъде сбъдната мечтата на френските комунари за свят, в който е възтържествувала идеята за „Liberté, égalité, fraternité”. Аз съм по-скромен човек – искам да има мир, работа за всички с достойно заплащане на труда, безплатно образование и здравеопазване, чиста природа…
   Слез от облаците и не се прави на по-просветена от останалите наши братя и сестри. Сарказмът ти в случая не го намирам за твърде уместен.
   Не зная дали си даваш сметка каква титаническа битка се води от САЩ и нейните сателити срещу Русия и лично срещу Путин, за да го дискредитират в очите на руския народ, с цел отстраняването му от власт. Ами, има човекът възможност, пратил щерката си в бърлогата на врага, за да научи дори и кътните му зъби. Плюс това, срещнах някъде интервю с Путин, в което той твърди, че и двете му шерки живеят в матушка Русь. Не знам коя е истината, но не смятам, че от това трябва да се прави капитал…
   Наскоро, Ирина Бокова също стана обект на журналистическо любопитство – откъде има толкова пари, за да си купи апартамент в Ню Йорк и тя обясни съвсем аргументирано, че заплатата й напълно покрива тези харчове.

 • Елементарно, Тепавичаров! Само в кратце ще допълним – ами децата на заслужилите родни политици, да не са се оставили, тук в кочината наша?

  • Hombre says:

   Така е, няма да споря, Фабер! Но я ми кажи колко от критикуващите го правят от добри чувства и приятелска загриженост? Ще ти припомня една стара мъдрост:
   „Когато врагът те критикува, значи си на прав път! И обратното – когато те хвали, значи си се отклонил от правия път”. Примери: Горбачов и Путин.

   • Да, така е! Аз ще ти припомня, че го е казал видния германски социалдемократ, Август Бебел. Ето го оригинала: „Стари Бебеле, когато врагът те хвали, навярно нещо си сгрешил!“ Май, трябва да погледнем назад, към класиците и да осъзнаем постланото от тях – изграждането и развитието на свободно гражданско общество с парламентарна демокрация и социално пазарно стопанство, основано на принципите за Свобода, Справедливост и Солидарност!!!

    • Hombre says:

     Благодаря, Фабер! Личи си, че ни си дремал в часовете по „Научен комунизъм”! 🙂

     • Да така е! Само че, ти в часовете по “Научен комунизъм” си гледал минижупа на колежката Геновева и после, като връзкар са ти писали отличен! 🙂
      И не знаеш, че има разлика между научния комунизъм и социалдемокрацията! Че единия е прегърнал, революционна фразеология, а другия ползва принципа на демократическите и социалистическите реформи.
      Но нищо, може да наваксаш, знаеш … “Учене, цял живот”!

     • Hombre says:

      Биваше ли така публично да ме излагаш? Верно е, че съм се заглеждал по минижупите, гаче ти не си го правил? Но по „Научен комунизъм” вързах едвам тройка и то след като три пъти се явих на поправителен изпит.
      От сега нататък ще се консултирам винаги с теб по всякакви въпроси от полит. х-р.

 • Тракиец says:

  Съвсем сериозно съм притеснен от изказванията на нашите две чаровни дами Светла и Кисса. Нима не могат да разберат, че в схващанията ни няма и граминка комунистическа агитация!? Ако така мислят и всички останали наши сънародници зад граница, съвсем я оплескахме.
  Скъпи дами, разберете, ние не плачем за времето на Политбюро и ЦК! Ние просто искаме да живеем спокойно, както вие живеете! Само че, за разлика от нас, не виждате действителността в България, такава каквато е! Вие си мислите, че сме тъпи, заблудени, по-малко осведомени с ляв комунистически уклон и че не искаме да се променим. Няма да ви разубеждаваме!
  За разлика от вас не сме имали възможността да живеем и работим зад граница или по-точно не сме искали! Защо? Защото искаме да живеем там където са нашите корени и да се опитаме да променим действителността в Родината ни. Не успяваме засега. Защо? Защото ни натрапват чужди западни, културни и морални ценности, които не съответстват на нашата душевност бит и култура. От там са корупцията, липсата на правосъдие и всичко онова, за което ни критикуват. Чунким при тях всичко е идеално? Опитите да ни наложат чужди, неприсъщи нам културни и духовни същности води до отрицателен резултат и 90% от българите не ги споделят. Споделят ги тези, които са на чужда хранилка, соросоидни НПО и безнравствени политически партии, които обаче с чужди пари ни управляват вече 25 години.
  Именно и за това руснаците са ни по-близки. Обща духовност, отношение към заобикалящата действителност, бит, култура и религия! Но на Запад като кажеш Русия, все още разбират СССР и комунизъм! Не! Грешно мислене, което води до погрешен анализ и последващи грешни решения! Русия уверено върви по пътя на социалния капитализъм с всичките му предимства и недостатъци. Върви обаче по свой път, различен от западния модел който псевдодемократите искат да й натрапят. Обединява около себе си всички онези държави, които не са съгласни с хамериканския модел, а те стават все повече и повече и за това българите са изправени пред дилемата “А сега, накъде?!”.
  Това, което съм запомнил за революциите е, че те се появяват когато е налице революционна ситуация, а тя се появява, когато “Низините не искат, а върховете не могат”. Ние сме на прага на такава революционна ситуация и в зависимост от това накъде ще поеме България, зависи и нейната роля в заобикалящия ни свят! Революцията не е непременно кръв и ужас, а по-скоро в промяна на мисленето и отношението към околните, но както я карат, възможни са и варианти на насилие.
  Отворете си очите и ушите и не приемайте всяка критика като лична нападка, а като мнение на равностойни опоненти, които са не по-малко информирани от вас.
  С много уважение! Ваш Тракиец!!! 🙂

  • Hombre says:

   Благодаря, Тракиец! Писмото ти ме развълнува, защото и аз мисля като теб. Радвам се за нашите две чаровни дами ако са успели да построят своя комунизъм. Дай, Боже всекиму! Но нека не се опитват да ни изкарват от „заблудите” при това с известна доза ирония. Всеки да върви по своя път!

   Социализмът се завръща

 • И още – виж какво е казал приживе владиката Серафим, когото обявиха БПЦ и РПЦ за светец – “Бог и ти – друг няма. Каквото сам си направиш, това ще бъде. Стане ли нещо, не обвинявай другите и не ги съди, но само себе си дръж отговорен и ще си в покой и на земята, и на небето”!

  • Hombre says:

   Фабер, само бисери излизат от твоята уста! 🙂

   И ти можеш да произвеждаш бисери, Омбре! Вземи, почини си от много тежките и напрегнати работни дни, които изпълват ежедневието ти! 😉
   Все пак си в заслужен отдих, отхвърли тежката работа, която твойте девойки са ти заповядали да вършиш. Извикай им смело: “Свобода, Справедливост, Солидарност”!!!

Advertisements

About Hombre

Nothing especially to excite your soul and heart...
Gallery | This entry was posted in Политика и социология, Светлото бъдеще and tagged . Bookmark the permalink.

53 Responses to Една непланирана сесия

  • Hombre says:

   Тракиец, вече съм се произнесъл по казуса. Цената на винетката трябва да бъде не повече от 1 лев! За консумативи, труд и дистрибуция. Преди да ремонтират пътищата, трябва да се научат да ги строят качествено. Плащаме достатъчно акциз за гориво и “Пътен данък”.

 1. Тракиец says:

  На полска територия в Катин, руснаците извършиха престъпление, разстрелвайки 15 000 полски военнопленници (а може би и повече). Руснаците се извиниха за своето престъпение.
  Също на полска територия, само в Освиенцим, немците убихи и отровиха с газ най-малко 1,5 милиона души, включително жени и деца. На немците ние – чехите и поляците – им простихме, а на руснаците – не. И аз питам защо?!

  На немците простихме, а на руснаците – не. Защо?

  • Hombre says:

   И аз питам ЗАЩО?! Колкото и ние ще получим извинение от Турция за мирното петвековно съвместно съществуване под крилото на падишаха.
   Западната пропаганда е извън всякаква критика. Отдалече смърди… Важното е да се плюе по противника!

  • aman11be says:

   Специално по темата “Освиенцим/Аушвиц” искам да внеса едно уточнение. Предполагам, че много от вас ще подскочат като прочетат написаното от мен, но, както писах в по-предишния материал на Кисса историята се пише от победителите.
   Става дума за следното. След края на войната в лагера е дошъл един американски инженер, специалист по изграждането и поддръжката на газови камери за изпълнение на смъртни присъди в САЩ. Той е взел проби от стените на помещенията, които според общото мнение са били газови камери и където са извършвани масови екзекуции с “Циклон Б”. Оказало се, че във взетите проби няма и следа от веществата, които трябвало да присъстват, ако помещенията са били наистина газови камери. След време полското правителство възложило на техни специалисти да повторят изследванията и получените резултати били същите.
   Второ – според изчисления на съответните специалисти, за да бъдат кремирани телата на броя жертви според официалната статистика в намиращия се в лагера крематориум са били нужни, ако не се лъжа, между 60-65 години при непрекъсната работа на крематориума.
   Трето – коминът на съществуващия сега в Освиенцим крематориум, в който според свидетелските показания след войната са били кремирани “милиони жертви” е построен през 1947 г., когато НКВД е ползвало лагера по предназначение. Оказва се, че на фотографии преди 1947 г. коминът просто го няма.

 2. Hombre says:

  Русалке, видях, че си ме лайкнала, за което ти благодаря! Искаш ли да ти кажа моето скромно мнение? Опитвал съм и от меда, и от жилото на капитализъма. По-убаво от Родината нема!!!

 3. Hombre says:

  По молба на Аман, препоствам неговия отговор до Фабер:
  “Аз пък за N-ти път да попитам – докога някои ще свързват Русия с комунизма? Русия е съществувала и преди 1917 г., Русия е съществувала и преди да се роди Ленин, Русия си съществува напълно успешно и след Горбачов. Съвременна Русия няма, повтарям няма нищо общо с комунизма, както е нямала и Руската империя. Съвременна Русия или по-точно част от политиците й в лицето на Путин се опитва да възвърне размерите, славата и значението на Руската империя. А това, че Руската империя като територия е съвпадала почти напълно с територията на СССР е друг въпрос и няма нищо общо с комунизма. Тъй че “опорните точки” Русия=СССР=КПСС са просто част от пропагандната война. На определени кръгове западно от Калотина и отвъд Голямата вода не им е изгодно Русия да е нещо друго освен суровинен придатък на техните компании. Защо не квичаха така по времето на Горбачов или Елцин, когато им даваха за Бог да прости да изнасят природните ресурси на Русия и да пълнят гушките? А сега изведнъж се сетиха за КГБ, за комунизма, за Сталин и т.н. Та нима Горбечов не беше издигнат на поста си от бившия шеф на КГБ Андропов? Но тогава това не пречеше на никого на запад. Даже напротив – приемаха навсякъде, прегръщаха и целуваха го всички… Тъй че за пореден път моля, нека спрем с тези тинтири минтири комунизъм и прочие. Комунизъм никога и никъде не е имало. В момента в Русия пък съвсем го няма”.

 4. Светла Павлова says:

  Омбре, прекалено навътре вземаш това, което съм казала. В добавка ви предлагам и този линк:
  Китай, нефт и капитализъм – Ричард Улф
  Какво излиза – че между капитализъм и комунизъм спокойно можем да поставим знак за равенство. Важното е в чии ръце са средствата за производство. Съвсем прав е професорът от видеото – почти всичко се произвежда в Китай ( говорим за Щатите ). Голяма част от облеклата се произвежда в Индия, Пакистан, Бангладеш и някои от южноамериканските държави. Преди няколко дни си купих кухненски робот “Делонги”. Познай къде е произведен. Правилно – в Китай.
  И вие в тепавицата от време на време призовавате за бунт, за революция… Ама да ви питам, кой ще ви въоръжи, бе, скъпи ми революционери? Нали ще са същите, срещу които ще вдигате революция. Затова съм стигнала до извода, че единствено пасивната съпротива може да промени системата, която винаги има нужда от враг, за да се възпроизвежда. Ето защо, вместо да се гордеете, че гласувате, по-добре се замислете дали не е време да обърнете палачинката.

  • Hombre says:

   Мила моя, и сто пъти да ти повторя, че те уважавам, пак няма да ми повярваш! Не го вземам надълбоко, но и не гледам отгоре-отгоре на това, което казваш.
   Между капитализъм и комунизъм не само, че има разлика, но тя е и огромна. Освен ако нямаш предвид военния или китайския комунизъм… Правилно, важното е в чии ръце са средствата за производство. Но руските оръжия са произведени с руски средства за производство. От това най-много ги е страх твоите домакини. Ако не беше Путин, отдавна да е избухнала ТСВ!
   П.П. И като как с пасивност (в т.ч. отказ от гласуване на избори) ще сразим врага? Би ли ми обяснила малко по-подробно…?

   • Homo faber says:

    Тук, веке си ясен /може би си пинал, чашата с козето млекце/. 🙂
    Значи с вили и мотовили, да се сражава армия, срещу друга въоражена с най-модерно оръжие!

  • aman11be says:

   Светла, аз бих ти предложил да се съсредоточиш върху последните 7-8 минути от клипа и да оставиш комунизма, който така или иначе никога не е съществувал като действаща икономическа система, защото, ако е прав г-н Улф в изводите си, лошо ви се пише. Знам, че, докато стигнете до нашето дередже, доста вода ще изтече, но като падне човек от високо повече боляло.
   А що се отнася до комунизма като социална система, то още дядо Маркс си го е написал, че може да победи само и единствено в НАЙ-РАЗВИТИТЕ/РАЗВИТАТА капиталистическа държава. Това, че Ленин, за да оправдае това, което е направил, е добавил, че може и в Русия …. И сега, ако погледне човек, елементи на комунизъм в социален аспект къде има – САЩ, Великобритания, доскоро Франция, доскоро скандинавските страни, донякъде омешани и с религията – в някои от нефтените “суперсили” около Червено море и Аденския залив. Т.е. там, където са парите.

   • Hombre says:

    Да, Амане… Не разбирам защо Светла продължава да живее още с такава изкривена представа за несъстоялия се в никоя страна комунизъм…

 5. Homo faber says:

  Напротив, разчитаме на теб! С твоя хладен ум … 🙂

 6. Тракиец says:

  Революцията, както казах по-горе, не е само оръжие и кръв! Революцията сега се извършва в мисленето и нагласата на милиарди хора по планетата. Ние вече живеем в нова епоха и това влияе както на нашето съзнание, така и на тези, които предизвикват нашата омраза и презрение. Да, и аз искам безкръвна революция и съм убеден, че ще се случи, но тези, които се нуждаят от война и насилие, за да запазят властта си, са тези, които манипулират нашето съзнание чрез СМИ и се опитват да ни настроят срещу единствената сила, която може да им се противопостави, а именно Русия. Прав е Омбре, че ако не беше безкрайното търпение на Путин, сега щяхме да бродим /тези, които са останали живи/ по пустинните пясъци на планетата Земя, която сами сме унищожили чрез употреба на ядрено оръжие. Проблемът е, че голяма част от живущите наши сънародници в Западната част на Европа се поддават на тази манипулация и пеят в общия хор на русофобите. Да, ние знаем, че Русия не винаги ни е защитавала безкористно! И те като всички велики държави боледуват от имперското мислене, но не трябва да си заравяме главата в пясъка като щрауси, а да си дадем отговор на въпроса. С кого се чувстваме добре?! С тези ли, които изсмукват ресурсите ни и унищожиха цялата българска икономика, или другите които могат да отворят пазарите си за нас и да ни помогнат да живеем нормално! Тези ли, които ни гледат високомерно с презрение или другите, с които можеш да се напиеш, попееш и сбиеш, а на другата сутрин да прегърнеш за довиждане, сякаш нищо лошо не се е случило!?
  А иначе, нищо лично за никого! Просто разсъждения на един Председател на ТКЗС! 🙂

 7. Тракиец says:

 8. Тракиец says:

  “Бывший начальник военной контрразведки Бундесвера генерал Камоса опубликовал книгу «Секретные игры тайных служб», где прямо пишет, что согласно послевоенным германо-американским соглашениям каждый новый канцлер Германии, приходящий к управлению страной, должен сразу после выборов приехать в США и подписаться под документом под названием «Канцлер-акт». Срок окончания «Канцлер-акта» — 2099 год.

  • aman11be says:

   Въпросният “Канцлер-акт” бил изготвен в четири екземпляра и сравнително скоро е установено, че единият екземпляр е изчезнал. Оттам се появява информация за съществуването на документа.
   Велислава Дърева вече е писала по въпроса.

   Drang nach Deutschland

 9. Тракиец says:

  Бойко и Чехльо

 10. Кисса says:

  Чета, че съм спомената. НЕАм нерви. Ще цитирам един авер:

  “Както гледам, имаме една голяма носталгия към “справедливия строй” и мнозина си искат дните на “прогресивния застой” да се върнат отново. Топлите службички, фиктивният трудов ентусиазъм, героите на социалистическия труд, заслужилите и народни творци…изобщо тогава си беше рай, нали? Да де, ама тогава се реекспортираше нефт от СССР, Кинтекс бичеше кинти от “снимачна техника” и в Правец се правеха “менте” Аpple за нуждите на СИВ…сега обаче нито можеш да експортираш електрокари (за претопяване ), нито чушки и домати, нито даже и онези прословути компоти ( дето не били компютри)…просто има лимитирана качественна стока “Made in Bulgaria” – винце, ракийки, кашкавалче, сиренце и лютенички…барем това само достига на тукашния пазар.
  Ами, то ако с пръдня се правеше боя, по цял ден щяхме да нагъваме боб.
  И вместо да търсят някакви икономически решения,за решаването на дереджето, хората са се юрнали да търсят политически такива ( все пак са учили политикономика, нали? ).
  Не забравяйте: Не политиката води икономиката на каишка, а обратното и колкото и да се опитвате да изкилиферчите фактите, топлия шум на мангизите е безкомпромисен.
  Не може да се обещават четвърт милион работни места и после да се каже: Да, ама не аз ще ги подсигуря ( щото аз мисля за Родината, а не за кариера, ама нали звучи гот,а? )
  Ами, погледнете Северна Корея, дами и господа, погледнете и другите бастиони на “достоен живот”…това ли искате, а?”

  • Hombre says:

   Скъпа Кисса, не мога да разбера защо се нервиш? Тук само разменяме мисли и си сверяваме часовниците. Никой никого не иска да обиди. Остава да ни убедите – ти и Светла, че сте по-прави от нас, които не споделяме вашите възгледи и всичко ще бъде наред. Ама не с примера за Северна Корея и другите страни с тоталитарни режими… Това, което прочетох досега от вас бяха само откъслечни твърдения без юридическа обосновка. Така мисля аз, остава да чуем и другите тепавичари в дискусията.
   Не изпитвам никаква носталгия към „справедливия строй” до 10 ноември, но не мога да остана безучастен и към хищническото ограбване на нашата страна от псевдодемократите, които не без помощ отвън завладяха властовите постове в България. Не би било зле, когато посочваш недъзите и престъпленията по време на социализма, да бъдеш също така критична и към случилото се през последните 26 години. Не ме карай да си мисля, че изпитваш лоши чувства към мен само, защото не споделям твоите оценки за трагедията на всички нас, които все още се наричаме българи. Едва ли е нужно да ти обяснявам, че такова противопоставяне между нас обслужва единствено интересите на новия по-голям брат, която е добре известна стратегия от миналото на всички завоеватели, а именно – ”Разделяй и владей”.
   Без ни най-малко да те подценявам, смятам, че съм достатъчно политически грамотен, за да бъда твой опонент.

  • aman11be says:

   Аз пък за пореден път ще кажа, че не мога да разбера защо на черното трябва да се каже бяло и обратното само поради някакви политически симпатии или емоционални лични причини. Неоспорим факт е, че за периода 1944 – 1989 г. България от почти чисто аграрна страна стана аграрно-промишлена или според някои дори промишлено-аграрна. През този период бяха построени много и големи предприятия, които даваха продукция, част от която се изнасяше не само в СССР или страните от СИВ. От висотата на сегашното си положение много “експерти” критикуват, че били използвани стари технологии, допуснато е замърсяване на околната среда и т.н. Само че за тогавашното ниво на развитие едва ли тези технологии са били стари. Замърсяване е допускано, но мигар във Великобритания не е имало промишлено замърсяване, мигар в Германия не е имало промишлено замърсяване, мигар в “Меката на демокрацията” САЩ не е имало промишлено замърсяване? И то по същото това време.
   Добре, тогава е имало тоталитаризъм, имало е тотален контрол, “желязна завеса” и още много други лоши неща. Ами хайде сега с ръка на сърцето си кажете, освен че падна “желязната завеса” и всеки има право (за възможности далеч не всеки има) да отиде където си иска в Европа (за САЩ желязната завеса не е паднала, но по тяхно желание), какво друго спечелихме ние българите в България? Какво ново като производствени мощности е построено за тези 26 години? Какво от старите производствени мощности е модернизирано и работи, за ефективност не говоря, само да работи? Какво освен правото да псуваме наред всички, които ни управляват спечелихме? И да не ни чува никой, когато ни грабят.
   Аз съм сигурен, че капитализмът не навсякъде е такъв като този в България. Сигурен съм, че в Италия човек може да работи и с труда си да изкарва достатъчно, за да живее нормално. Не богато, но нормално. Сигурен съм, че като цяло и в САЩ е така. Само че ние, болшинството от пишещите тук, не живеем нито в Италия, нито в САЩ, а в България. Така се е случило. Кой не е могъл да замине, кой не е искал, кой не се е престрашил, кой нещо друго. Ние пишем за България и за живота тук. А това, че преди 1989 г. на различни ръководни длъжности е имало серсеми, не означава, че сегашният серсемлък, който е залял като порой държавата е по-безобиден и по-лицеприятен.

   • aman11be says:

    ПП И накрая искам да цитирам едно мнение от форума на в. “Сега”. Мисля, че в основни линии обяснява почти всичко по темата.

    “Със забрани не става.

    Ще ви дам една идея как можете да накарате хората завинаги да спрат да говорят хубави неща за комунизма. Няколко прости стъпки:

    1. Откриват се два милиона добре платени работни места.

    2. Качествено и достъпно образование и здравеопазване за всички.

    3. Силна, мотивирана, добре оборудвана и снаряжена армия.

    4. Нормални, човешки пенсии за възрастните.

    5. Закон и ред. Еднакъв за всички.

    6. Добре поддържани пътища, улици, паркове, градинки и междублокови пространства. Публични тоалетни, чешмички (такива, които не се чупят на втория ден), чисти и безопасни подлези, стени без графити.

    7. Напоителна система, поне толкова добра, като по времето на социализма – с големи, малки и микро язовири, с работещи помпени станции, канали и т.н.

    И след 5 години сте готови – социализмът е забравен.”

   • Hombre says:

    Когато фактите говорят… колкото и черна боя с кофи да се излива, фактите остават непроменени. Стига да сме безпристрастни и обективни. Ако на Запад жизненият стандарт е по-висок, то се дължи и на експлоатацията на такива страни като нашата…

 11. Тракиец says:

  Браво, Амане! Поради наличието на вакантна длъжност – зам. председател на Партия ТКЗС, предвид твоите лични организационни, аналитични и др. качества, НАЗНАЧАВАМ те за Заместник-председател на Партия ТКЗС. Като всички останали български успешни партии /БСП не я броя, щото там са орел,рак и щука/, ТКЗС е лидерска /лидерот съм язе – да не се забравя от никого :)/ имам правото да назначавам както на министерски, така и на партийни постове еднолично!
  А, иначе, сериозно! Благодаря, много добре структурирано и аналитично написано, подкрепено с факти и разсъждения! Радвам се, че мислим по един и същ начин!
  Интересни са ми разсъжденията на нашите приятелки, защото съм убеден, че те са честни и искрено вярват в това което пишат.
  Споделям много неща от вижданията им за миналото, но бих искал и те да се замислят малко върху настоящето и да разберат, че “Совите не са това, което са!” Ще ми се да получа от тях малко по-аналитична представа за мисленето на средния западняк през призмата на ставащото в момента по света и у нас! Да си говорим само за тъмното минало и светлото бъдеще не съответства на реалността, а тя е грозна на фона на затъващата европейска икономика, под натиска на нуждата от нови пазари за американската икономика и без необятния руски пазар!
  Това е Голата истина мили мои приятелки! Всичко друго е лъжа! Икономика, икономика, икономика! Всичко останало са манипулации в СМИ, насочени към промивка на мозъка.
  Поздрав най-сърдечен! Ваш приятен вечен! Славен Тракийчо Текезесаров! 🙂

  • Hombre says:

   Тракийчо, не смяташ ли, че приказката „Много вожд малко индианци” се отнася и за теб? Ще вземе да се скърши клонът, на който сте се покатерили. Я по-добре слез долу сред масите и постъпи така, както го е правил Апостола! Има кой да раздава синекурни длъжности и топли министерски кресла…
   Не се притеснявай за нашите дами – и те мислят като нас, но понеже са перфекционистки, искат всичко да е в розово у нас.

 12. Тракиец says:

  Кадры решают всё! Нека да има вождове! Една птичка пролет не прави, а всред масите съм всеки ден. Не ме мисли! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s