Аман от „демократи”!

Смирението е признак на сила”. Така пише в Библията. В този дух е и Коледната меса на папа Франциск – главата на Римокатолическата църква. Точно обратното на това, което е казал Христо Ботев в своето стихотворение „Елегия”, заклеймявайки тези, които проявяват овчедушие и робска психика: “Търпи, и ще си спасиш душата!

И понеже аз не съм от кротките, смирени и добродушни писачи, които първо гледат от къде духа вятърът, ще се спра на един от последните коментари на Александър Йорданов в неговия Фейсбук по повод трагедията на 25 декември с руския военен самолет Ту-154, при който загинаха всичките 92 пасажери, повечето от които твърде млади. Не съм посещавал гнусния му фейсбук и нямам намерение да влизам в него. Достатъчно е само това, което научих от други сайтове: “Тръгнали да веселят руските войски в Латакия. Е, повеселиха се. Няма що!“.

Светът онемя при трагичната вест, а този простак, идиот, ненормалник  Ал. Йорданов  – наричан “виден български политик, демократ и дипломат” си позволи да бълва змии и гущери по адрес на Русия за невинните жертви на катастрофата. Дори един заклет русофоб като Чехльо не посмя да каже лоша дума за тях и изпрати съболезнователна телеграма до Путин. Оформя се все повече една кохорта мръсници в която „почетното място” се пада на такива като Сашо Йорданов, Едвин Сугарев, Иво Инджев, Методи Андреев и други близки до тях безродници. Има една подробност, която не всеки я знае – дядото на А.Й. е участвувал в разстрела на ястребинчетата. И от змийското гнездо на този главорез се пръкнал този виден отвсякъде демократ, умишлено не казвам български, защото не е възможно българска майка да роди такова изчадие.

В статията „Злорадството на един червей” се споделят мисли не по различни от моите.

Не знам по какви критерии ги избират тия новоизлюпени демократи, но специално за този десен политик не може да се каже нищо свястно, който на всичко отгоре бе избран за депутат и за председател на 36-то Народното събрание. За “добра” работа и  за особени  заслуги бе изпратен да представлява България като посланик в няколко държави.  Тежко и горко на майка България заради такива наши представители зад граница! Ето, поради тази причина избухнах, изпълнен с гняв и възмущение срещу тези гниди. Моля за извинение уважаемата тепавичарска аудитория за непривичния за мен стил на изразяване, но не бих могъл по друг начин да се изкажа, когато става дума за подобни персони. Тук не става дума за русофилство от моя страна, тъй като в случая се касае за проява на дивак и няма никакво значение от каква народност са жертвите. И в бъдеще не очаквайте от мен смирение, а бунт и протест. Дано в предстоящия Парламент, на извънредните парламентарни избори намерят място достойни българи, които да изхвърлят тези антинародни плужеци. От всички нас зависи за кого ще гласуваме. Баста на политическата перверзия и арогантност!

Най-хубавият ден за българската демокрация ще бъде тогава, когато всички като тоя „богопомазан” политик Йорданов се скрият и млъкнат! Аман от защитници и помагачи на демокрацията! Затова сме все още на тоя хал…

В  памет на загиналите в самолетната катастрофа и в знак на съпричастност с болката на техните семейства и близки е следващата песен:

All rights reserved

 

Advertisements

About Hombre

Nothing especially to excite your soul and heart...
Gallery | This entry was posted in Bad news, POLITICS & SOCIETY and tagged . Bookmark the permalink.

20 Responses to Аман от „демократи”!

 1. Тракиец says:

  Прав си, Омбре! За съжаление, много си прав!
  Мир на душите им. Нещо тяхно и от мен.

  • Hombre says:

   Тракиец, посочи ми един случай, когато не съм бил прав! 🙂 😛 😀

   • Тракиец says:

    Спомням си, че веднъж беше допуснал една грешка, въпреки, че те бях предупредил да не вярваш на Дебелия.

    • Hombre says:

     Тракиец на това твоето му се вика съчинение по картинка!
     Първо, ти въобще не знаеше нищо за съществуването на Дебелия и научи постфактум за мошеника.
     Второ, след като не си знаел за него, няма начин да си ме предупредил преди да направя погрешната стъпка.
     Трето, нали обеща да ми помогнеш и беше сигурен, че ще се справиш…? И какво стана???

     • Тракиец says:

      Предупредих те…

     • Hombre says:

      Тракиец, това шега ли е или се опитваш да ме изкараш ненормален??? Дай да не се разправяме в Тепавицата, защото ще станем за смях и на кокошките…

 2. Pasi says:

  Психорусофобията предизвиква в България обратна реакция спрямо целта на съответния мискинин. “Песимистичната” прогноза на Блумбърг за 2017 показва: засилване на влиянието на Русия в Източна Европа, и дори победа на проруски настроени партии в Западна Европа. Изолационизъм на Тръмп, който ще принуди Запада да преоцени отношението си и към САЩ и към Русия. Негласна нова “Ялта” за сферите на влияние по света, също е част от прогнозата. В Италия се предвижда победа на Пепе Грило, а във Франция на Льо Пен. В резултат развихряне на центробежните сили в Европа. Според прогнозата споразумението от Шенген е мъртво.

 3. Homo faber says:

  Мдааа… много се писа за тези боклуци. Народът го е казал: „Ще дойде Видовден”, „Всяка коза на свой крак, но като дойде Видовден ще видим”.
  Ти каза, повелителю на водната сила, че от всички нас зависи за кого ще гласуваме.
  Така е, но още по-правилно е да се каже, че от всички нас зависи по всички начини, да спрем силата на парите, която избира!!!

  • Hombre says:

   Фабер, като спомена за боклуците, те ти още един боклук, член на Демократическата партия на САЩ:
   Ту-154 има капацитет за 180 пътнииц. Жалко, че само 92 са загинали!“. Този мерзавец се казва Hussam Ayloush и информацията за него е публикувана в един гръцки сайт.
   За парицата-царица вече всички знаем… 🙂

   • Homo faber says:

    Там е работата, я… като знаем силата й, да й приложим такива хватки, че да я преборим /най-паче, първо в нас/ и да е в туш! 🙂

    • Hombre says:

     Фабер, от кога си станал такъв мечтател? 🙂

     • Homo faber says:

      Аuf аз съм мечтател, Омбре ти що си “… Дано в предстоящия Парламент, на извънредните парламентарни избори намерят място достойни българи, които да изхвърлят тези антинародни плужеци. От всички нас зависи за кого ще гласуваме. Баста на политическата перверзия и арогантност!…” 😀

     • Hombre says:

      Прекрасно си давам сметка за разликата между мечта и пожелание! По-важното е да се съберем повече единомишлениици, които да променим света!

  • Hombre says:

   Дааа… и на мен ми направи впечатление, че политиката на Нова ТВ и bTV е да не дават гласност на трагедията край Сочи. Едва на 10-то място в праймтайма обелиха няколко думи. Така че, поведението на Ани Цолова съвсем не е случайно.
   Магдалена Ташева от Атака я направиха на 5 стотинки затова, че е казала че Джордж Майкъл е хомосексуалист и наркоман.

 4. Pasi says:

  Чували ли сте думата “изклесък”? Снимката горе е нейното значение…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s