Посрещнете зимата с усмивка

Драги мои верни тепавичари,

Знаете, че четвъртъците са ми най-трудни, тъй като по неизвестни за мен причини, в тези  дни рядко каца на рамото ми музата. Само и само за да не ви строша хатъра, докато си пиете сутрешното кафе, ще ви пусна една бизнес оферта, пък вие добре си помислете, преди да я отхвърлите. ОБЯВА:

Почиствам качествено от сняг подстъпите до входове на жилищни кооперации срещу минимално възнаграждение. Ако 50 ст. на м2 почистена площ ви се виждат много,  предложете вие някаква цена, стига да не поискате аз да ви плащам за да стигнете самостоятелно до спирката на трамвая, автобуса или метростанцията… За едногодишен абонамент отстъпката е 25%!

Само да  напомня, че ви чака Глоба до 700 лева, ако не почистим снега пред блока. Направете си сами сметка: 20 m2 по х 50 ст./m2 е = на 10 лв.! Кое е по-изгодно за вас – да платите глобата, с риск преди това да станете клиент на Пирогов, или да ме наемете за 2-3 пъти в месеца срещу една символична сума. Така, де – и ние пенсионерите трябва от време на време да припечелваме по някоя жълта стотинка. Ако пък толкова много ви се свиди, травматологията в Пирогов работи денонощно. Запишете си  тел. 166 и в рамките на денонощието, ако  линейката на „Бърза помощ” успее да се добере до вашия адрес, ще бъдете обслужени.

В случай, че сте закъсали финансово, предлагам ви да прочетете статията: “Писна ли ви да ринете сняг с часове? Ето най-лесния начин за почистване“. Да видите, че не съм сребролюбец и жаля по-бедните от мен!

За всички останали, предлагам ви един клип – малка реклама на уменията ми като снегопочиствач:

Advertisements

About Hombre

Nothing especially to excite your soul and heart...
Gallery | This entry was posted in Нещо като хумор, У нас and tagged . Bookmark the permalink.

20 Responses to Посрещнете зимата с усмивка

 1. Homo faber says:

  И по света, посрещат зимата с усмивка, даже играят и му се радват… 🙂

  Котки на сняг се радват…

 2. rusalka2013 says:

  По-важното е как ще изпратим зимата. Да не се налага на никого да посещава спешна помощ в Пирогов за гипсиране на крак или ръка!

 3. Homo faber says:

  За да няма външни проблеми, давай мехлеми, Омбре… 🙂
  Почерпи щерката с твоя мехлем уискито… 😉
  -Кой е най-добрият природен лек при простуда – чай с мед ли?
  -Не, по-добре уиски с аптекарката.

  • Hombre says:

   Фабер, не я ли закрихме вчера темата за битовия алкохолизъм?
   Кога успя да вържеш кънките??? 🙂

   • Homo faber says:

    Омбре, то се вижда, кой има проблеми с битовия алкохолизъм… От сабахлем моли за стотинки /то се знае, кой нема парички и за какво, рано сутринта. 🙂
    Ти ги върза кънките, най-милото, не искаш да почерпиш!!! 😀

    • Hombre says:

     Фабер, по-скоро бих казал че битовият алкохолизъм има проблем с мен! Просто не му се сдавам. Изпадаш в дълбоко противоречие… Хем искаш да те почерпя, хем слагаш ръка върху чашата…

     • Homo faber says:

      Омбре, аз съм се почерпил веке. Нали ми каза, че е така от сутринта? 🙂
      Противоречието е при теб! Напомних ти кой требе да почерпиш, ама ти голям майстор си… или, както каза вчера талянската ти приятелка “… подбъзикваш, докато в същото време се правиш на ударен!…”

     • Hombre says:

      Фаби, малко преди да ми се обадиш, доброволно се подложих на тест за бързина на реакциите като шифиор. При положение, че бях гаврътнал вече 150 мл. водка “Смирнов”, реакцията ми беше като на 30-годишен водач на МПС! Ако искаш, подложи се и ти на този тест:
      Проверете рефлексите си на шофьор с този бърз тест
      Но без да мамиш!!! 🙂

 4. Homo faber says:

  Омбър… посрещни отговорите с усмивка, а не да се ядосваш и да сменяш уискито с водка “Смирнов”!!! 🙂

  • Hombre says:

   Само за твое сведение, Фабер, “Смирнов” и “Валентина” (Ballantine’s) никога не са били в конфликт. Само в главите на хамериканчетата и затова ще правят бойкот на руската водка… Голем праз!!! Тия от РЕЖИМА на негърчето Обама съвсем са изтрещели…

 5. Тракиец says:

  Подобна зима в Канада приключи в началото на м. май. Само че канадците си знаеха и бяха подготвени. Нашите идиоти отдавна са откраднали парите и сега с трици маймуни ловят! 🙂

  • Hombre says:

   Тракиец, ние по-възрастните като тебе и мене сме виждали и по-люти зими, но такова чудо никога не е било… Некадърни управници, които пак зимата ги изненада!

 6. Homo faber says:

  Също за твое сведение, Омбре, с Големия праз, керката може да ви направи баница!!!
  След, като не я черпиш уиски…

  • Hombre says:

   Фабер, поласкан съм от твоята загриженост за моето семейство, ама – айде нема нужда…! 🙂

 7. Кисса says:

  ММО, едно голямо БРАВОС за инициативата, креативността и хъса!
  През снежната зима ще докараш нЕкой лев, ами когИ се запролети???
  Предлагам ти да включиш в услугите почистване на паЮжини, прозорци, камини, комини, септични ями, дълбаене на кладенци и прочее, каквото ти дойде наум 🙂 (Боже като се сетя, едно време имаше едно безплатно вестниче за обяви във Варна – Позвънете, за всякакви обяви, та се измайтапихме с един колега и пуснахме обява че почиства нафтови печки, че таман бяха на мода… бяха му стопили домашния телефон да звънят 🙂 )

  Ние, обичащите те тепавичари, обединени, ще направим чудеса, за да разпространим в и извън границите на Република България всякакви обяви. Да ти е яко дупе – милиардер ще те направим. Само дай номер на мобилен телефон, и си готов. Кво ше каеш за идейката?

  П.П. И при почистване на джамове и паЮжини се попада в Пирогов, нели? 🙂 Давам за пример себе си, половин година в гипс, след горните почиствания и посещението на местния Пирогофффф 🙂

  • Hombre says:

   Мила моя Кисса /ММК/, от твоите ласкателства направо се разтопих като мАсло върху препечена филийка! Чак руменина по бузите ми изби, без да съм излизал тази сутрин навън на студа. То бива хвалби, ама твойто на нищу не прилича! Остава да повервам, че всичко това за мен се отнася…
   Предложението ти да пусна обява за услуги по домовете, свързани с домакинската работа много ме въодушеви. Само не и миене на прозорци и почистване на паюжина! Не ми се ще да ми завиват болтове и дюбели по крайниците. Все пак, идеята ти не я отхвърлям, но ако ще трябва да се катеря на стълба, за да си свърша работата, преди това ще се наложи да изкарам кратък курс по алпинизъм.
   П.П. Заради една септична яма на мойто ранчо, при опит да изпомпам дъждовната вода, за една бройка не се похарчих. Оказа се, че електрическата помпа не е заземена и така ме тресна токът, че за малко да си отида от този свят млад зелен… Добре че едно турче се сети да дръпне шалтера.

 8. Кисса says:

  ММО, недей да скромничиш, ша та замола. Забравих да ти кажа за ценоразписа на услугите да не се кахариш. Такъв щи го изпипам, че шапката щи фръкне.
  Като пример ти давам един стар мой ценоразпис за услугите ми на системен администратор, актуален преди има-няма 20-тина години. Преди да го прочетеш се вържи за стола, че да не паднеш от смях 🙂

  Цени на системния администратор

  • Hombre says:

   ММК, от сега ти обещавам – ще делим наполовина! Ако предпочиташ, може и по братски… 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s