Да, България!

Позволих си да открадна слогана на новоизлюпената партия, но не за да ви агитирам в нейна подкрепа, а в името на истинската Майка България. Така както гледам, нещата отиват от зле към още по-зле и в близките 10-20 години демографската карта на България ще изглежда по съвсем различен начин. Давам за пример само една статия, която си заслужава да прочетете и да си направите сами изводи:

Цвета Кирилова: Искам незабавен референдум за забрана за строеж на джамии

Много надежди са свързани с избирането на новия президент на Републиката Румен Радев, но така или иначе, зад него не стои стабилно правителство, а и в скоро време не се очертава да има такова. Докато България не осъзнае своите национални интереси и рязко не промени своя външнополитически курс, не ни очаква нищо добро. Какво означава да бъдем стратегически партньор на ЕС и НАТО? За мен лично означава да бъдем васали на САЩ и големите западноевропейски държави.

Като виден представител на шопския род не мога да остана безучастен към случващото се тези дни в Елин Пелин. Едни граждани се обявиха в подкрепа на кмета на града, а други го сравниха с фашист. Някои журналисти изразиха особено мнение като изтъкнаха, че въпросното семейство е кротко и не представлява опасност за местното население, поради което трябвало да бъдем хуманни. Щото нарушавал подписаните от правителството Борисов-2 международни ангажименти. Абе, продажни псета, кой е този нормален държавник, политик и общественик, който ще действа в ущърб на своите съграждани и ще защитава някакви навлеци, влезли нелегално на територията на Р.България, тоест в нарушение на нашите закони? Вместо по бързата процедура да бъдат изправени на съд.

Хайде стига с тая хуманност – ние ли сме пък най-големите защитници на онеправданите и унизените?Който ги е поканил начело с фрау Меркел, тя да си ги настанява. Но понеже сме най-слаби и беззащитни най-лесното е да ни ги тропосат тук и после да се чудим как да се избавим от тях, когато популацията им рязко се увеличи. Имаме нагледен пример в Косово и Македония. Ще се промени не само етническия състав на населението, но и от преобладаващо християнско население, ще се превърнем в малцинствена религиозна общност – ислямът ще стане господстващата религия и сюнетът ще стане задължителен..

Докато не е станало късно да бием камбаната и да призовем всички, които се чувстват българи патриоти, да застанем като един срещу всякакви опити за претопяването и заличаването на един от най-древните народи на света.

Дошло е време отново да запеем революционни песни:

About Hombre

Nothing especially to excite your soul and heart...
Gallery | This entry was posted in У нас and tagged , . Bookmark the permalink.

13 Responses to Да, България!

 1. Тракиец says:

  Стягай ранчото, щото идаааат, бракята араби! Буля Хомовица уши ли си бурка!? 🙂
  До тук със смеха. Определено симпатизирам на Радев, но ми се струва, че доста меко пипа. Някои министерски и зам.министерски назначения определено ме втрещиха. Няма време за либерални лигавщини, а за бързи и крути мерки с цялостна подмяна на ръководните кадри в сферата на сигурността, които ще решават проблемите в Националната сигурност.

  • Hombre says:

   Тракиец, ранчото отдавна съм го стегнал и чекам арапите с нетърпение. Ще ги посрещна с хлеб и шарена сол… и со малко кютек! А буля Хомовица не шие бурка, а знамето, като Райна Княгиня.
   Засега към президента не може да имаме претенции. Той е делегирал права на служебния министър-председател, но по всичко личи, че нито има желание, нито има достатъчно време да разчисти Авгиевите обори.

 2. Pasi says:

  За коя партия или коалиция ще гласувате на изборите?
  Гласували: 1581
  ГЕРБ 11.83% – (187)
  БСП 48.96% – (774)
  Обединени патриоти 6.39% – (101)
  ДПС 1.39% – (22)
  Воля 1.45% – (23)
  Реформаторски блок 1.08% – (17)
  Да, България 6.2% – (98)
  Нова република 8.79% – (139)
  Не подкрепям никого 8.35% – (132)
  Няма да гласувам 5.57% – (88)

  • Hombre says:

   Паси, тази анкета едва ли отразява настроенията в цялата страна. Не забравяй, че повечето от читателите на сайта на “Сега” са с лява ориентация…

  • aman11be says:

   Може би е време отново да си зададем въпроса “А сега накъде?” Личното ми мнение е, че животът през последните десетилетия показа и доказа, че в България нито лявото е ляво, нито дясното – дясно. За патриоти и реформатори да не говорим. Номенклатурите на всички политически партии и движения се стремят да влязат във властта само и единствено, за да задоволят личните си материални потребности, т.е. да се нагушат като пеликани. Никой не го е еня за държавата, за народа – още по-малко. При това положение кой може да стане наш представител във властта? Според мен вече моралните и идейните критерии са неизползваеми у нас. Остават материалните, колкото и цинично да прозвучи за някои. (Спомням си, като ученик в гимназията, имаше един период на върли коментари по отношение на т.нар. “евросоциализъм”, при което се визираха основно КП/СП на Италия и Франция. Та веднъж някой каза, че във Франция много често се случвало в местните избори да побеждават социалистите/комунистите, а в парламентарните – десните, защото френският избирател давал гласа си за тези, които му предлагат по-добър живот, а качеството на живот пряко зависи от местната власт. ) Та към дадения момент в България има две партии, които имат реалната възможност да спечелят парламентарни избори и да управляват. Ръководствата и на двете партии са пълни с абсолютни шашкъни, но при управлението на едната, въпреки многото крадене, корупция, лъжливи обещания и т.н., все пак има малко “фъндък” и за простосмъртните, докато в другата, вероятно заразени от личния пример на вожда си, упорито не искат да се научат да делят на повече от едно.
   Та поне на този етап мисля така да определя за кого да гласувам. Не виждам друг начин, а не искам и доброволно да се откажа от правото си на глас.

   • Hombre says:

    Амане,това твое мнение ли е или цитираш някого? Ако е твое, шапка ти свалям!

    • aman11be says:

     Цитатите обикновено се поставят в кавички, шер ами. 🙂

     • Hombre says:

      Добре ми е известно, мон шер ами, но в първия момент помислих, че Тракиеца ми е писал и даже до него бях адресирал посланието. Обикновено, той не уважава много кАвичките… 🙂

 3. Pasi says:

  Десния прочит също е възможен… Много им дават на разните люспи. Според мен те са под чертата! И не защото нямат електорат, а защото бяха подюрганници на Бай Хуй, с ориентация откъм другия бряг, под дъгата…
  Не забелязвам в статистиката ДОСТ и хората на Дал, може би защото техния електорат отатък границата не знае български…и по тази причина не чете българската преса.

 4. Тракиец says:

  Мечти
  Не щеме ние Баце,
  Раданчо и Лютви,
  а искаме ракия,
  салата и сарми!

  Не щеме ние Куна,
  Лукарски и Доган,
  а искаме си гадже,
  върху креват застлан

 5. Hombre says:

  За някои хора, които не се явиха в обичайния час в Тепавицата, предлагам няколко материала за домашна самостоятелна подготовка:
  Проф. Иван Ангелов: Демографската катастрофа все още може да се избегне
  България: Скорост на изчезване

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s